40 kilométer

2024.01.07. 17:22

A soproni Shotokan Tigrisek SE a legjobb napot választotta, hogy felkészüljön az Extrem Burgenland túrára

Nagy szél, hideg, eső és hó is volt a rajtnál.

Bódvai Ildikó

Útközben vezérszurkolójuk is meglepte a túrázókat egy szurkolói táblával.

Forrás: Shotokan Tigrisek SE / Facebook

A balfi Zsolnay-kúttól indult vasárnap reggel 7 órakor a Shotokan Tigrisek SE utolsó, 40 kilométeres felkészítő edzése a január végén megrendezendő Extrem Burgenland túrára. A résztvevők viharos szélben és hófúvásban indultak. Útközben meleg tea és a hegykői Tornácos Hotel támogatásával egy forró gulyásleves is várta őket.

"Az időjárás ideális: nagy szél, hideg és eső/hó is volt a rajtnál, de napközben sem lesz sokkal jobb a helyzet." - olvasható a buzdítás a  Shotokan Tigrisek SE Facebook oldalán.

A Burgenland Extreme egy kaland, egy út az új élményekhez és egy út önmagadhoz! A tízéves múltra visszatekintő, immár nemzetközi hírű teljesítménytúra szervezőinek célja, hogy minél több ember mozogjon és újra felfedezze a jótékony kimerültség érzését. A határok feszegetése azt is jelenti, hogy ismerjük a határainkat, a szabadban való tartózkodás és a szabadban való testmozgás pedig a legjobb út egy tartalmas és jó élethez. A Burgenland Extreme következő túrája 2024. január 26-án lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában