Boldogan és szeretetben

2023.12.04. 14:00

Új életet kapott a menhely után Luna, a Győri Állatmenhely egykori védence

Tamy, a Győri Állatmenhely egykori védence tavaly novemberben talált gazdára. Egy éve él boldogan és hatalmas szeretetben Nikolett-tel, ez idő alatt számos élményben volt része, amit a közösségi oldalakon előszeretettel oszt meg a páros.

Simon Roberta

Luna és Niki rengeteg időt tölt a szabadban. Fotó: Győri Állatmenhely

Jártak halloweenpartin oroszlánjelmezben, ahol nagy sikert arattak, ezenkívül rengeteget kirándulnak, mentett kutya kategóriában pedig elnyerték A legjobb kutya-gazdi páros címet is. 

Tamy betöltötte a 8. életévét, talán eddigi élete során nem is volt még ilyen boldog születésnapja. Niki elhalmozta minden finomsággal. 

A Győri Állatmenhely csapata azóta is figyelemmel kíséri egykori védencük sorsát, és nagyon örülnek, hogy végre egy jó példát is megoszthatnak. – Tamy szerencsés kutyus, hogy mindezt már egy igazi otthonban, szerető családi körben, megbecsülésben ünnepelhette. Boldogok vagyunk, amikor ilyen csodás híreket kapunk volt védenceinkről, hiszen ezek a pillanatok mindennél többet érnek nekünk – emelték ki. 

Tamy a nevét a menhelyen kapta, de ma már Luna néven éli a mindennapjait. 

– Végtelenül hálás vagyok, hogy az életembe csöppent. Mindennap felteszem magamnak a kérdést, hogy lehetek ilyen szerencsés, hogy ez a kis csoda velem van. Sok idő, türelem és szeretet kellett ahhoz, hogy beengedjen a kis világába és elfogadjon új gazdijának. De megért minden fáradságot, hiszen azóta elválaszthatatlan páros vagyunk – hangsúlyozta Nikolett, aki mindenhová magával viszi Lunát: az irodától kezdve a bolton át a baráti összejövetelekig. 

– Az autós utazást az első perctől kezdve imádja, illetve nagyon hamar megszokta a szájkosarat és a tömegközlekedést is, ahol mindennap új rajongókat szerez magának. Az emberek mindig azt mondják róla, hogy ő a legbájosabb és legpuhább kutya a környéken, hiszen az elbűvölő kis tekintetével mindenki szívébe azonnal belopja magát – tette hozzá a gazdi. 
A mentett Luna imád más ebekkel fogócskázni, de a hasát még annál is jobban szereti. Egy kis jutalomfalatért bemutatja az egész trükk­repertoárt, amit eddig tanult. Szuperképessége a cukiságon túl, hogy lépten-nyomon kiszagolja a fémpénzt, amit Niki külön perselyben gyűjt, hogy év végén abból vegyen jutalomfalatot neki. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában