Advent 2023

2023.12.16. 19:23

Így énekelt angyali hangjával Csondor Kata a győri Széchenyi-téren - fotók

Csondor Kata színésznő, szinkronszínész, Fonogram-díjra jelölt, Jazzy-díjas énekesnő, dalszerző adott adventi koncertet szombaton délután Győrben, a Széchenyi-téren. Az Add tovább című, klasszikussá vált dala is felcsendült a koncerten, úgy ahogy a legújabb szerzemény, az „Igazából karácsony” is.

Kisalföld.hu

Csondor Kata Győr barokk főterén énekelt karácsonyi dalokat. Fotó: Nagy Gábor

Különleges és igazi programkavalkád várja a győrieket Advent idején. Ennek részeként érkezett az énekeső a városba, és a „karácsony nagyköveteként” különleges és szép hangjával varázsolta el a Széchenyi térre látogatókat.

Sokan voltak kíváncsiak a koncertre, az énekesnőnek többek között az új dala is megszólalt az ünnepi fényekbe öltöztetett téren. Az „Igazából karácsony” című dalt nem is olyan régen rögzítették. Csondor Kata a vicces, pörgős, humoros és vidám dal zenéjét Romhányi Áronnak, a UNITED zenekar frontemberének köszönheti, míg a szövegét Sipos Tamás, az Irigy Hónaljmirigy egyik énekese írta.

Az énekesnővel készített korábbi interjúnkat itt kattintva olvashatják.

Top 10-es listán

A legnagyobb szerzői és lejátszási zeneadatbázissal rendelkező Artisjus nemrég közleményében számolt be arról, hogy melyek 2023-ban a legnépszerűbb magyar karácsonyi dalok. Csondor Kata énekesnő is szerepel a hazai karácsonyi top 10-es listán, méghozzá az „Add tovább” című dalával. Erről bővebben itt találnak bővebb részleteket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában