A házaspárok ünnepe

2023.07.02. 20:47

Jubiláló házaspárokat köszöntenek a győri Püspökvárban

kisalfold.hu

Forrás: Pixabay

A Győri Egyházmegye szervezésében szeptember 2-án, szombaton délelőtt 10 órától tartják a Jubiláns házaspárok hálaadását azok számára, akik ebben az esztendőben ünneplik szentségi házasságkötésük 5., 10., 15. (stb.) évfordulóját. Az eseményt a hagyományokhoz híven most is a Püspökvár udvarában rendezik meg. 

A házaspároknak regisztrálni legkésőbb 2023. augusztus 10., éjfélig lehet. A regisztráció minden esetben kizárólag a plébánián történik. Regisztrálni az Egyházmegye honlapján keresztül nem lehetséges. A sikeres regisztrációról, illetve a tudnivalókról az illetékes plébános tájékoztatja majd a házaspárokat. Ülőhelyet és emléklapot kizárólag a határidőig regisztrált házaspárok számára tudnak biztosítani. 
Akik idős vagy mozgásukban korlátozott hozzátartozóikat szállítják, felhajthatnak a Káptalandombra, de parkolási lehetőséget a résztvevők nagy száma miatt a Káptalandombon nem tudnak biztosítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában