"Ki a mester két keréken"

2023.05.30. 15:42

Győri kisfiú lett az országos kerékpáros és KRESZ verseny győztese

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottsága és a Magyar Autóklub által közösen rendezett országos döntőn Toperczer Balázs, a Győri Ménfőcsanaki Petőfi Sándor Általános Iskola diákja nyerte el a fődíjat.

kisalfold.hu

Forrás: police.hu

A „Ki a mester két keréken” nemzetközi verseny országos döntőjét május 24-én tartották, a Magyar Autóklub tanpályáin Budapesten. A rendezvényen a vármegyei döntők legjobbjai (1 lány és 1 fiú) versenyeztek, és mérték össze KRESZ ismereteiket és kerékpáros tudásukat - írta honlapján a rendőrség.

A versenyen induló két diákot Győri Ménfőcsanaki Petőfi Sándor Általános Iskola részéről Selmeci Lajos tanár úr, míg a rendőrség állományából Rosta Roland rendőr őrnagy, és Majorné Bajnok Eszter rendőr százados, baleset-megelőzési munkatársak készítették fel. 

Első helyezést ért el a 12 éves Toperczer Balázs, illetve a tizenhatodik lett a 11 éves Tihanyi Regina.

Forrás: police.hu

Az eseményre Deák Norbert rendőr százados, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársa kísérte el a delegációt. Az eredményhirdetést követően a verseny győri nyertese a kupát és az emléklapot a Magyar Autóklub elnökétől, dr. Hatala Józseftől vette át.

Az országos verseny győztese, Toperczer Balázs képviseli Magyarországot szeptember 22-25. között Montenegró Bar városában, a nemzetközi versenyen.

Forrás: police.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában