Ciklámen Nyugdíjas Klub

2023.04.08. 17:02

Az értékteremtő alkotó közösség Sopronban

Kézműves munkákból, népművészeti alkotásokból, dekorációs tárgyakból álló kiállítást rendezett a soproni Jereván lakótelepen, a Teleki Pál út 20/B-ben működő Ciklámen Nyugdíjas Klub.

kisalfold.hu

A klub húsvéti tematikájú kiállításával az ünnepre készülődés időszakában teremt bensőséges hangulatot. Fotó: Griechisch Tamás

– A harminc tagot számláló közösség 2022-ig megyei szervezésben működött, most újjáalakult, és új lendülettel kíván részt venni a Jereván lakótelep közösségi életében. Ezért is tettük a lakótelepen élők számára látogathatóvá a kiállítást, amely naponta 14 és 16 óra között tekinthető meg – mondta el Ráski Margit, a közösség vezetője.

A klub húsvéti tematikájú kiállításával az ünnepre készülődés időszakában teremt bensőséges hangulatot. Fotó: Griechisch Tamás

A kiállítás megnyitóján Tóth Éva, Jereván lakótelep Településrészi Önkormányzatának elnöke elmondta, az összetartó helyi csoportok a legfontosabb értékek, ők adják az erejét a közösségi létnek. Tudásuk, tapasztalatuk és mindemellett tetterejük értékteremtő és -alkotó erő, mindez példa mások számára is. Ezért is támogatja a város a hasonló szellemiségű közösségeket, melyek meghatározói Sopron szellemi életének.

– Öröm, hogy a Jereván lakótelepen két aktív nyugdíjas- közösség is működik – tette hozzá a képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában