Csodák kis építőkockákból

2023.02.11. 19:26

Kocka a jégen – különleges Lego-kiállítás nyílt a győri jégpályánál – ámulatba ejtő űrhajók, szuperhősök – XXL-galéria

Különleges Lego-tárlat várja az érdeklődőket péntektől-vasárnapig Győrben, a Győri Jégsport Központban. Az eseményre a kis építőkockák kedvelőit várják, kezdve a Modern Várostől a Star Warson át a Technic építményekig.

Ollári Gergely

A kicsiket és az örökifjú felnőtteket is ámulatba ejti a győri Lego-tárlat. Fotók: Huszár Gábor

Fotó: Huszar Gabor

– Hagyományteremtő szándékkal rendeztük meg ezt a kiállítást a jégcsarnokban, reményeink szerint a jövőben is ezen a helyszínen mutathatjuk meg a legók csodálatos világát. Sokan látogattak már el hozzánk eddig is, kisgyermekesek, családosok, akik nem csak végignézték a kiállított darabokat, hanem játszottak is az alkotásokkal – fogalmazott a szervezők részéről Kővágó Norbert és felesége Kővágóné Papp Edina.

A különleges, több ezer legó közül mindenki megtalálhatja a maga kedvencét, a saját tulajdonú építő kockák mellé vendég legótulajdonosokat is kértek fel, akik kiállíthatták termékeiket.

– A játékokat témák alapján ajánlottuk a résztvevőknek, voltak Technic, Space építmények, gyári szettek, űrhajók, de nem hiányozhattak a Minecraft termékek, és a Lego city darabok sem, működő vonatokkal. A látogatók egyedi festményről mintázott legóalkotással is találkozhattak és sikeresek voltak a kockákból készült szuperhősök is – részletezte Király Tamás.

A marsi kolónia, és a víz alatti világok legókészítményei volt, hogy órákra is rabul ejtették a kisgyermekeket, akiket péntek óta játszóház, börze, figurakereső, és építőverseny is vár értékes nyereményekkel. A Kocka a jégen kiállítást még vasárnap is megtekinthetik, egészen este 18 óráig, a Győri Jégsport Központban.

Korábban - Győrben jeges téli Lego-kiállítást rendeznek a hétvégén

Különleges Lego-tárlat várja a kis építőkockák kedvelőit, kezdve a Modern Várostől a Star Warson át a Technic építményekig.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában