Segítés ünnep előtt

2022.12.13. 23:00

Mosonmagyaróváron több helyen is adakozhatnak a jószívű emberek

Mészely Réka

A Rotary Club Szigetköz és a Moson Megyei Nők Egyesülete először szervezett közös gyűjtést az óvári várban, több célra. Fotó: Kerekes István

Az óvári várban a minivásár keretében két hétvégén is forralt bort kínál a Rotary Club Szigetköz és a Moson Megyei Nők Egyesülete. 
– Az egészségnapunk szervezésekor megtapasztaltuk, hogy jól együtt tud működni a Rotary Club Szigetköz és a Moson Megyei Nők Egyesülete. Ezt folytatjuk most: ezúttal Németh Emma és a hospice-ház javára, valamint a szervezeteink céljai- ra gyűjtünk – mondta el Ratkay Katalin, a Moson Megyei Nők Egyesülete elnöke, a Rotary Club Szigetköz tagja. A két szervezet most szombaton és vasárnap is fogadja az adakozni vágyókat. 

A Flos Floris Közéleti Egyesület ezúttal is a Menedék Állatvédő Alapítványnak fogadott adományokat. Fotó: Kerekes István

A Flos Floris Közéleti Egyesület idén harmadszor két napon keresztül gyűjtött a mosonmagyaróvári Menedék Állatvédő Alapítvány számára a Galéria Centerben lévő faházukban. 
– A Menedék Állatvédő Alapítványnak már korábban is segítettünk. Most a pénzbeli adományok mellett állateledeleket is vártunk – hangsúlyozta Ondré Péter egyesületi elnök, megjegyezve, hogy karácsonyra a hajléktalanszállóra visznek szeretetcsomagokat. 
 

 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában