Luxus ingatlan Győr közelében

2022.12.04. 06:28

Ahol nem kell félni a számláktól? Íme egy eladó 185 milliós, energiatakarékos ház Győrújbarát-hegyen! - fotók

A Győrújbarát-hegyen kínált, csodás, 6 méteres belmagasságú galériával rendelkező nappali igazi ínyencség a megyei ingatlanpiacon! De az “energiatakarékos, környezetbarát, időtálló” jelzők mellett sem mehettünk el szó nélkül… Sok-sok fotó egy elegáns otthonról, kívül és belül!

kisalfold.hu

A ház különlegessége a galériás, íves frontú nappali, melynek belmagassága 6 m. Fotó: Ingatlanbazár

“Szeretne egy energiatakarékos, környezetbarát, időtálló ingatlanban élni? Itt minden elvárás teljesül.. Győrújbarát-hegyen, csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában, 3688 nm-es örökpanorámás telken, 2014-ben épült, kétszintes, 314 nm lakóterű, 5 szoba + nappalis, galériás, 2 fürdőszobás, rendkívül egyedi kivitelezésű családi ház dupla garázzsal, télikerttel, terasszal, 6 személyes jakuzzival eladó.

A földszinti lakótér 214 nm, az emelet közel 100 nm. Tagolása: földszinten - előtér, gardrób, wc+kézmosó, étkező - konyha, háztartási helyiség, éléskamra, galériás nappali, dolgozószoba, közlekedő, fürdőszoba gőzkabinos tusolóval és wc-vel, háló, háló gardróbbal, vendégszoba, fürdőszoba káddal és wc-vel, háló gardróbbal. Emeleten - galéria, 3 padlástéri tároló helyiség, hobbyhelyiség. A lakótérhez 17,2 nm-es fűtött télikert, 19,98 nm-es fedett terasz és 42,32 nm-es fűtött dupla garázs kapcsolódik.

A ház különlegessége a galériás, íves frontú nappali, melynek belmagassága 6 m. A hálószobák és a 2 fürdőszoba elkülönül a nappali-konyha-étkező egységtől, így biztosítva a privát szférát. Az emeleti lakrész egy lebegő lépcsőn közelíthető meg. Az emeleten tágas, egy légterű hobby helyiség került kialakításra, melyből igény szerint további lakóhelyiségek kialakíthatók. [...] Az egyedi tervezésű konyhabútor Bosch gépekkel felszerelt: 12 személyes mosogatógép, elektromos főzőlap, páraelszívó, mikro, villanysütő, és kétajtós kombinált hűtőszekrény beépítésre került. A konyhabútor fogantyúi Swarovski kövekkel díszítettek. Az egyik fürdőszobába gőzkabinos tusolókabin, a másikba Wellis fürdőkád került. [...]

A teraszon 6 személyes, amerikai típusú jakuzzi szolgálja a kényelmet (Sundance Spa típus, vezérlése Balboa). A ház udvarnak első része (kb. 1200 nm) parkosított, dísznövényekkel beültetett, füvesített. Az öntözés locsolóóráról üzemeltetett automata öntöző rendszerrel működik. Fúrt kút szintén kiépítésre került. A dupla garázs padlófűtéses, járólappal burkolt, 2 automata szekcionált kapuval nyitható. A bejáró, a ház körüli járda és a terasz térkövezett. A ház előtti tágas udvaron a parkolás több autó részére megoldott. Az utcai kapu szintén automata nyitású, gondozásmentes alumínium úszókapuval, kaputelefonnal szerelt. A vételár tartalmazza a beépített bútorokat és gépezetet, a képeken látható bútorok külön megegyezés tárgyát képezik. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában