15 projekt, segítség a rászorulóknak

2021.11.15. 17:04

Lezárult a Jócselekedetek hónapja a győri Audinál

Október hónapja a jócselekedetek jegyében telt a vállalatnál: az Audi Hungaria dolgozói önkéntes munkát végeztek a szociális intézményekben, vagy lakókörnyezetüket tették szebbé.

kisalfold.hu

Az Állatkert dolgozói kültéri munkákkal bízták meg a lelkes audis csapatot

Forrás: Audi Hungária

Élmények, vicces pillanatok, segítő kezek. Több mint 15 helyszínen segítettek az audis munkatársak: ilyen volt a Jócselekedetek hónapja az Audi Hungaria számára.

Az Audis munkatársak összesen 15 csapatba szerveződve győri és Győr környéki oktatási-, szociális-, és egészségügyi projektet valósítottak meg. Így újultak meg többek között például a Bagolyvári Gyermekotthon szobái, a Gézengúz Alapítvány termei és parkolója, a Cuha utcai Idősek otthonának udvara és a Győri Állatmenhely kültéri kenneljei.

Az Állatkert dolgozói kültéri munkákkal bízták meg a lelkes audis csapatot
Fotó: Audi Hungária

Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyekért és szervezetért felelős igazgatósági tagja, Németh Sándor, az Audi Hungária Független Szakszervezetének elnöke és Nagy György, az Üzemi Tanács elnöke több munkatárssal együtt a Török István utcai Fogyatékosok Napközi Otthonának udvarát tették szebbé, ahol lombeltakarításban nyújtottak lelkes segítséget az intézménynek.

Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyekért és szervezetért felelős igazgatósági tagja (első sor, balról a harmadik), Németh Sándor, az Audi Hungária Független Szakszervezetének elnöke (első sor, balról az ötödik) és Nagy György, az Üzemi Tanács elnöke (első sor, jobbról az első) több munkatárssal együtt a győri Török István utcai Fogyatékosok Napközi Otthonának udvarát tették szebbé
Fotó: Audi Hungária

A játékos kedvű kollégák a várakozási időt színesítették versekkel, mondókákkal, mesékkel és bábelőadással a gyerekek és szüleik számára a Petz Aladár Egyetemi Oktatókórház Gyermekambulanciáján és Gyerekosztályán.

Az Audi Akadémia munkatársai és családtagjaik szemétszedéssel segítettek
Fotó: Audi Hungária

A Jócselekedetek hónapja program novembertől a Pro Bono előadássorozattal folytatódik, ahol a munkatársak szakmai tudásukat és tapasztalatukat osztják meg a térség kis-és középvállalataival.

Az Audi Hungaria a társadalmi felelősségvállalás jegyében alapítása óta aktívan hozzájárul a régióban élők életszínvonalának folyamatos növeléséhez a kulturális és sportélet támogatásával, az oktatás fejlesztésével, valamint a környezetvédelmi és szociális kezdeményezések felkarolásával.

„Másokért jót tenni az egyik legfontosabb és legszebb emberi cselekedet, amely erősíti a közösségi összetartozás érzését. Éppen ezért vállalatunk társadalmi felelősségvállalásának egyik meghatározó pillére az önkéntes segítségnyújtás és az adományozási tevékenység. Fontos mindannyiunk számára megmutatni azt, hogy az önkéntesség, az önkéntes munka milyen hihetetlen erőt tud megmozgatni, és mekkora segítséget jelent egy-egy rászoruló intézmény számára. Rendkívül büszke vagyok munkatársainkra, hogy a „Jócselekedetek hónapja” programsorozatunknak köszönhetően számos jó ügy érdekében ragadtak lapátot, gereblyét vagy éppen ecsetet, és segítették ezzel a régióban élők mindennapjait”, mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában