top 10

2021.08.06. 08:11

Íme, a legjobb vidéki cukrászdák hazánkban! – Soproni és győri kötődésű édesműhely a legjobbak között – fotók

A Dining Guide negyedik éve értékeli az Év Cukrászdája Díjjal Mihályi László váci desszertszalonját, a Mihályi Patisserie-t, amely az ország legjobb cukrászdáinak listáján és a legjobb vidéki cukrászdák listáján is első helyen szerepel.

kisalfold.hu

Ha szeretnénk megkóstolni az ország legjobb cukrászdáinak különlegességeit, Vác mellett érdemes ellátogatnunk többek között Balatonfüredre, Sopronba, Gyenesdiásra is, és Budapesten több helyszínen is igazán édes élmények várnak ránk. A listák további része nem rangsor, a helyek betűrendben követik egymást.

Top 10 vidéki cukrászda az Audi-Dining Guide Top100 Étteremkalauza szerint:

Mihályi Patisserie

Apátsági Rege Cukrászda

Bergmann Cukrászdák

Desszertem

Édes Piros Desszertvilág

Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda

Kiss-Virág Cukrászda

Mónisüti

Sakura Cukrászda és Reggeliző

Százéves Cukrászda

Nézzük, mit mond az Audi-Dining Guide Top100 Étteremkalauz a soproni és győri kötődésű balatonfüredi cukrászdákról.

Bergmann Cukrászdák

Az ikonikus balatonfüredi cukrászdák a Bergmann család vállalkozásaként működnek, már 1992-es érkezésük óta. Klasszikus nagypolgári kávéházak, desszertszalonok hangulatát idézik a cukrászdák, a jól ismert klasszikusokkal, remek minőségben. Az ismert süteményeken felül saját kreációkkal is készülnek. A vendégek szerint Magyarország egyik legjobb, ha nem a legjobb krémesét árulják Bergmannék, sokak kizárólag a Bergmann krémesért érkeznek, akár messzebbről is.

Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda

Karl Harrer egykor Ausztria legfiatalabb cukrászmestere volt. Az első soproni üzletet 1995-ben nyitotta, a csokoládéműhely pedig nagy népszerűség mellett 2009 óta üzemel. Ez utóbbiban csokoládékóstolókat is rendeznek. A kitűnő minőségű Harrer Csokoládéműhely és Cukrászda hűen képviseli az ígéretét, amely a tudáson, a tapasztalaton és a magas színvonalon alapszik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában