Ballagás 2021

2021.04.30. 13:01

Ballagás 2021 – Így búcsúznak online az iskolák a végzős diákoktól – videógyűtjemény

Várjuk az iskolák és a végzős osztályok videóit!

kisalfold.hu

Győri SzC Bolyai János Technikum

Győri SZC Baksa Kálmán Két Tanítási Nyelvű Gimnázium

https://www.facebook.com/watch/?v=306084787592852

Soproni Széchenyi István Gimnázium

Bercsényi Miklós Közlekedési és Sportiskolai Technikum

Győri SZC Deák F. Közgazdasági Technikum

Készül felvétel az igazgatói beszédről? Búcsúznak az osztályfőnökök? Rögzítik az utolsó csengetést? Küldjék el, bemutatjuk!

Arra kérjük az iskolák vezetőit, rögzítsék videóra az igazgatók búcsúbeszédét, az osztályfőnökök üzeneteit, vegyék fel az utolsó csengetést, esetleg egy kamera/telefon segítségével vonuljanak végig az iskolán, a tantermeken. Így a közel egy évnyi online oktatás után a végzős diákok még a vizsgák előtt láthatják a tantermüket, hallhatják az intézményvezetők búcsúszavait, az utolsó kicsengetést, és családjaik, barátaik is részesei lehetnek a búcsúnak. A kisalfold.hu megjelenteti és megosztja a videókat. Bár tudjuk, hogy ez nem ugyanaz, és nem is tudja azt a hangulatot visszaadni, amit az iskola falai között megtartott ünnepség nyújt, bízunk benne, hogy ahogy tavaly, idén is sokan élnek a lehetőséggel.

A szerenád sem maradhat el!

Most még szigorúak a korlátozások, egyelőre csak este 10 óráig lehet az utcákon lenni, és kerülni kell a csoportosulásokat is. A ballagó osztályok Google Meeten keresztül énekelnek majd együtt, vagy kisebb csoportokban állnak majd tanáraik ablakai alá? Arra kérjük a diákokat, hogy osszák meg velünk hogy, hogyan búcsúztak osztályfőnökeiktől, tanáraitoktól. Készítsenek képernyőképet, videót a közös éneklésről, a rendhagyó szerenádról!

A felvételeket a virtuális ballagásokról és a szerenádokról küldjék az [email protected] e-mail címre vagy töltsék fel az iskola YouTube/Facebook közösségi oldalára, és küldjék el a videó linkjét, mi pedig közzé tesszük azokat a kisalfold.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában