ingatlan

2021.01.17. 12:20

Győri lakás 54 millióért – 100 négyzetméter, tágas, polgári környezet Révfaluban – fotók

A ház 1930-ban épült de folyamatos és gondos karbantartásnak köszönhetően megőrizte a korabeli patináját.

kisalfold.hu

“Győr-Révfaluban lakni mindig is kiváltság és kuriózum volt... ..de most már az Ön számára is itt a lehetőség!” – indít az ingatlanbazar.hu győri hirdetése. Minket már a nyitóképek megfogtak, de persze érdeklődve böngésztük végig az 53,9 millióért kínált lakás részleteit.

“Az ingatlan amit eladásra kínálok pár perc sétára van Győr történelmi belvárostól mivel csak a Mosoni Dunai híd választja el a Belvárostól a Rónay Jácint úton, Révfalu kapujában. A lakás első emeleti 100 nm-es három szoba hallos és erkélyéről csodálatos panoráma tárul elénk, a Dunai parti sétányra, Püspökvárra és szabadidő hasznos eltöltését kínáló Kálóczy térre és a tenisz pályákra.

A ház 1930-ban épült de folyamatos és gondos karbantartásnak köszönhetően megőrizte a korabeli patináját, fekvése kiváló, mivel a lakást szinte reggeltől estig napfény ragyogja be. A lakást kellemes nagy terek jellemzik a 3,2 m belmagassága pedig jól bútorozhatóvá teszi, szobák és a hall parkettával burkoltak, melyeket dupla ajtók választanak el egymástól a többi helyiségeket pedig hideg burkolatokkal látták el. A konyha tágas és a két ablaka lehetőséget ad az étkező rész elkülönítésére.

A házhoz nagyméretű gondozott hátsó kert tartozik, melyet a lépcsőházból érhetünk el, amelyet a lakók szabadidő hasznos eltöltésére használnak, kerti partik, bográcsozás, grillezés és a gyermekeknek egy kisebb játszótér is kialakításra került.[...]”

A folytatás és további részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában