halászi

2020.09.24. 08:27

Közel félmillió a mosonmagyaróvári hospice-háznak

Hatvanöten neveztek be a két hétvégén a halászi Öreg Csuka Horgásztónál zajló 3D Corner jótékonysági horgászversenyre, amely ezúttal a mosonmagyaróvári hospice-házért zajlott.

Mészely Réka

Termeczki Gábor, Bali József és ifj. Bali Zoltán

A főszervező Horváth Imre immár sokadszor segít ebben a formában a végstádiumban lévő daganatos betegeket fogadó intézménynek. Abszolút győztes lett a szeptember 13-i programon Termeczki Gábor (44,725 kilogramm hallal), őt követi Bali József és ifj. Bali Zoltán. Női kategóriában Schmuck Anett (20,140 kilogramm hal) jeleskedett, megelőzve Sepelye Kittyt és Grózer Izabellát. A gyerekek versenye ifj. Bali Zoltán (21,2 kilogramm hal) győzelmével zárult, dobogós még Kertész Botond, Barta Balázs és Erdős Boglárka.

Termeczki Gábor, Bali József és ifj. Bali Zoltán

A múlt hétvégén az abszolút kategória nyertese Sobor Attila (51,99 kilogramm hal), továbbá Savanyu László és Mátyus László. Gyerek kategóriában Pécskai Zalán (18,56 kilogramm hal) előzte meg Kertész Botondot, ifj. Bali Zoltánt, Bálint Szilárdot és Nagy Kristófot. Női kategóriában Romsicsné Czakó Diána (5,615 kilogramm hal), Schmuck Anett és Ifjú Enikő nyertek. Az összfogás a két nap alatt 707,3 kilogramm hal volt, illetve 480 ezer forint gyűlt össze a hospice-ház javára. Horváth Imre tegnap adta át az adományt dr. Bodnár Mária intézményvezetőnek.

Így három év alatt már 1.238.000 forinttal segítették ebben a formában a hospice-ellátást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában