Sztárbox

2023.12.11. 11:35

Rácz Jenő padlót fogott, mosonmagyaróvári bombameglepetés a ringben + fotók

Az RTL Sztárbox című műsorában, hírességek, celebek szállnak ringbe, és küzdenek meg egymással. A szuperdöntő első mérkőzésén Berki Mazsi és Dobos Evelin küzdött meg egymással.

Kisalföld.hu

Forrás: RTL/Sajtóklub

Berki Mazsi rohamaival indult a női döntő, az elmúlt napokban vírusfertőzéssel küzdő Dobos Evelin az első fél percben csak védekezett, és bár később ő is bevitt egy szép ütést ellenfele állára, Mazsi több látványos kombinációval is megsorozta az első másfél percben. A második menetben Berki folytatta a lavinaszerű támadást, Evelin testét sem kímélte, egy szabálytalanság miatt viszont figyelmeztetést kapott a bírótól. Továbbra is Mazsi irányított, és ha be is szedett egy-egy ütést, mindig egy újabb sorozattal válaszolt rá. Dobos azonban nem adta fel, a harmadik menetre, ahogy kommentátorok mondták, megérkezett a bunyóba, és főleg a menet végén megcsillantotta tudását. Végül azonban egyhangú pontozással Berki Mazsit hirdették ki győztesnek, így ő kaphatta meg a 2023-as Sztárbox bajnoki övét női könnyűsúlyban.

Óvatosan kezdődött a mosonmagyaróvári színész Brasch Bence és Árpa Attila mérkőzése, először inkább csak felmérték egymást az ellenfelek, majd Árpa támadásba lendült, és bár bevitt egy-két ütést, kapott is vissza bőven. Miután Brasch Bence párszor keményen eltalálta, Árpa kisebb krízisbe került, és nagyon jól jött számára a szünet. A második menetet Brasch testütéssel kezdte, nem sokkal később pedig a fején is elcsípte Árpát, aki beesett a sarokba, és rá kellett számolni. Ekkor még folytatta a bunyót, de nem tudott már figyelni a védekezésre, egy újabb nagyobb pofon után a kötelek közé esett, és a bíró már nem engedte tovább folytatni a mérkőzést. Brasch Bence így három KO-val nyerte el nehézsúlyban a Sztárbox bajnoki címét.

Bár a legkiegyensúlyozottabb mérkőzésnek ígérkezett, végül Molnár Áron és Rácz Jenő összecsapása ért véget a leggyorsabban a Sztárbox szuperdöntőjében. Molnár Áron rögtön a meccs elején megfogta a séfet egy balhoroggal, majd amikor másodszor találta el óriási erővel ugyanígy, Rácz a padlóra került. Ekkor még fel tudott állni, kisvártatva azonban Molnár Áron a testére is bevitt egy jókora balost. Jenő újra padlózott, majd a sarokból ugyanúgy repült az ő törölközője is, mint Frohner Fecóé és Józan Lacié az előző fordulókban. Így Brasch Bencéhez hasonlóan Molnár Áron is három KO-val hódította el a Sztárbox bajnoki címét.

Győztesek a bajnoki címen túl lehetőséget kapnak és elindulhatnak a HELL BOXING KINGS 10 országból álló nemzetközi Boxverseny CELEB kategóriájában, ahol a fődíj 100 ezer dollár. Ezen felül a HELL Energy 15 millió forintot biztosít a nemzetközi versenyre való felkészülésre. A verseny fővédnöke Roy Jones Jr. minden idők egyik legjobb ökölvívója lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában