Aki utoljára maradt talpon a túlélőshowban

2023.11.18. 15:29

„Merjetek álmodni!” – Vallja Kiss Viktória, a Survivor győri győztese – fotók

Győri versenyzőnek, Kiss Viktóriának is szurkolhattunk az elmúlt hónapban, az RTL túlélő showjában, a Survivorban. A kétgyermekes anyuka taktikusan, kitartóan küzdött a lakatlan szigeten, a végső fináléban pedig egyhangúan győzedelmeskedett. Mutatjuk az eredményhirdetés legboldogabb pillanatait.

Ollári Gergely

Kiss Viktória, a Survivor nyertese a napokban szerkesztőségünk vendége lesz, így aki kulisszatitkokra és játék nem mindennapi részleteire kíváncsi, kövesse figyelemmel online portálunkat. Fotó: RTL/Sajtóklub

Az Audinál revizorként dolgozó, két gyermekes anyuka remek taktikával, kitartását, akaraterejét megmutatva került a legjobb tíz, majd öt versenyző közé.

Elsőként jutott a fináléba

A Sama-Sama törzs utolsó törzsi tanácsán Kornél hagyta el a szigetet, és négyen maradtak a versenyben. Anett, Viki, Tamás és Zsombor foggal-körömmel küzdöttek az elődöntőben, hogy egy valaki közülük bekerüljön a Fináléba. A túlélők különböző taktikákat választottak, hogy eltereljék a figyelmüket játék közben. Egyikőjük egy József Attila költeményt szavalt, miközben egy óriási oszlopon csimpaszkodott, hogy ne gondoljon a fájdalomra. Viki szinte végig mozdulatlanul oldotta meg a feladatot, és elsőként jutott be a döntőbe.

Zsombor jutott be másodiknak

A finálé előtti végső játékon Anettnek, Tamásnak és Zsombornak kellett megküzdenie döntőért. A három túlélőnek különböző akadályokon kellett töltényeket gyűjtenie, és három céltáblát eltalálniuk. A nagy küzdelemben végül Zsombor került ki győztesen, ő csatlakozhatott a győri versenyző mellé.

A kiesettek döntöttek

Végül a fináléban, a mindent eldöntő törzsi tanácson a kiesett játékosok döntötték el, hogy kié legyen a fődíj. Nagy arányú győzelemmel, Viktória került ki győztesen, így övé lett a játék fődíja, a húsz millió forint, és a „Túlélő” cím.

„Hálás vagyok Mindenkinek”

Az utolsó adás, és az eredményhirdetés után Viktória a közösségi média felületein köszönte meg a rengeteg támogatást, és nem feledkezett meg játékos társairól sem:

„Nagyon kemény és kihívásokkal teli 38 nap után még most is nehezen hiszem el ami történt! Köszönöm szépen a játékos társaimnak minden pillanatot, a sok szeretetet, támogatást és hogy rám szavaztak. Életre szóló élmény volt! Köszönöm szépen mindenkinek, aki nekem szurkolt! Hihetetlen jó érzés, hogy mennyi kedves ember van, akik gyakran ismeretlenül is sok pozitív visszajelzést, kedves szavakat és támogatást adtak! Hálás vagyok Mindenkinek! Merjetek álmodni!” –fogalmazott a győztes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában