A kiesettek döntöttek

2023.11.17. 22:56

Viki a sziget túlélője – A győri anyuka nyerte meg a Survivort + fotók

Harmincnyolc nappal ezelőtt 18 elszánt játékos érkezett a Fülöp-szigetekre, az RTL túlélő műsorába, hogy hazavigyék a húszmillió forintos fődíjat, és hogy kiérdemeljék a túlélő címet. Akkor, az Audiból érkezett a lakatlan szigetre a győri anyuka, Kiss Viktória, akinek nap mint nap szurkolhattunk az esti főműsoridőben vetített túlélő show-ban.

Ollári Gergely

Forrás: RTL/Sajtóklub

A Survivor legújabb évadának győri versenyzője kezdetben a piros csapatba, az úgynevezett Jarakay törzsbe került, majd ahogy teltek a napok remek taktikával és kitartását, akaraterejét megmutatva került a legjobb tíz, majd a legjobb öt versenyző közé, végül pedig a fináléba.

A Survivor játékosai egyre keményebb helyzetekbe kerültek az utolsó napokban, ugyanis tájfun veszélyeztette a békés estéket. A szigetlakókat rendkívül megviselte a rossz időjárás, az erős szél, és a heves esőzések. Az utolsó pár napban evakuálni is kellett a játékosokat, és egy másik szigetre kellett átköltözniük.

A mindent eldöntő törzsi tanácson (ahol a kiesett játékosok döntötték el, hogy kié legyen a fődíj), nagyarányú győzelemmel, a győri Kiss Viktória került ki győztesen. Így övé lett a húszmillió forintos fődíj, és a „Túlélő” cím is.

Részletek hamarosan. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában