Csont nélkül

2023.10.28. 14:41

Curtis és az egykor Győrben kosarazó szerelme bebizonyították, hogy ők a Nyerő Páros

A győztesről a korábban kiesett párok döntöttek, ahol 6-0-ra Curtisék nyertek Vastag Csaba és Domján Evelin párosával szemben.

Kisalföld.hu

Forrás: RTL

Több hétig tartó kőkemény küzdelem után véget ért az RTL népszerű valóságshow-ja, melyben 8 pár szállt versenybe a Nyerő Páros címért. A döntőbe jutott párok, Vastag Csaba és Domján Evelin, Boráros Gábor és Jákli Mónika valamint Curtis és Barnai Judit közül végül utóbbi győzedelmeskedett, a story.hu-nak pedig most azt is elárulták, hogy mire költik 3 millió 965 ezer forintos nyereményüket

„Azt már a Villába költözés előtt megbeszéltük, hogy ha esetleg a döntőig jutunk és mi leszünk a Nyerő Páros, akkor a nyereményünk egy részét jótékony célra fordítjuk. Annyi biztos, hogy olyan alapítványt vagy szervezetet szeretnénk támogatni, akik beteg gyermekekkel foglalkoznak – árulta el a lapnak a rapper. Curtisnek és Juditnak egyébként vélhetően jól jött a több millió forintos nyeremény, hisz nemrég költöztek be vadonatúj közös otthonukba, a jövőben pedig eljegyzést, esküvőt és családot is terveznek – írják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában