Helyi bulvár, celeb

2023.08.24. 09:47

Mik vannak! A Hollywood-i akcióhős a győri reptéren akart leszállni az egyik filmjében

A sorozatrajongók gyakran találkozhatnak a különböző epizódokban magyar utalásokkal: egy-egy hazai szereplő, ránk jellemző mondás, magyar városok, helyszínek, rendezők, operatőrök.

Kisalföld.hu

Idris Elba szívesen leszállt volna Győrben, legalábbis az egyik legújabb filmjében. Fotó: Hijack

Nemrég lehetett látni az Apple TV kínálatában a „Hijack” című angol sorozatot, aminek a középpontjában az üzleti tárgyalásokkal foglalkozó férfi kénytelen másfajta helyzetben bevetni különleges képességeit, hogy megmentse utastársait s magát egy London felé tartó, eltérített repülőgépen.

A repülő Dubaj-ból indul és London a célállomás. Magyarország felett is elrepülnek, az egyik epizódban le is akarják tenni a vasmadarat, a győri reptérre. Ami tudjuk, hogy valójában a péri, de nézzük el ezt a pontatlanságot a forgatókönyvíróknak.

Mivel a főszereplő Idris Elba volt, így sokan felkaphatták a fejüket, amikor a világhírű színész nemcsak Magyarországról beszél az egyik epizódban, hanem a győri (péri) repteret is említi a hazai rajongók nagy meglepetésére.

Idris Elba szívesen leszállt volna Győrben, legalábbis az egyik legújabb filmjében. Fotó: Hijack

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában