Szomorú múltidézés

2023.01.03. 12:19

Búcsú a Mackó Kuckótól – videón, ahogy Fekete László legyőzte Győr legnagyobb hamburgerét

Közel 15 év után bezárt a Mackó Kuckó, idén már ki sem nyitott a népszerű győri hamburgerező. Mi az ikonikus a Big Grizzly Burger legyőzésével köszönünk el a Mackó Kuckótól. Egy évtizede hazánk örökös legerősebb embere, Fekete László "fektette két vállra" a két és fél kilós kisalföldi hamburgert.

kisalfold.hu

Íme, amikor Fekete László farkasszemet nézett Big Grizzly-vel.

"Torkos Csütörtök napján nem mindennapi párbajra került sor a révfalui Mackó Kuckó hamburgerbárban. Magyarország örökös legerősebb embere, Fekete László azért érkezett a kisalföldi megyeszékhelyre, hogy legyűrje azt a gigantikus hamburgert, mely eddig minden bátor jelentkező torkán megakadt" - írtuk szinte kereken 10 éve.

Fekete László a három fia társaságában fogott neki anno a méretes Grizzly elfogyasztásának, amelyre 55 perc állt a rendelekezésére. Nos, ami az átlag embereknek szinte legyűrhetetlen feladat volt, az Fekete Lászlónak alig 40 perc alatt sikerült.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában