Mégis van örökös?

2021.08.31. 13:26

Kiderült, mi lesz a dunakiliti kastélytulajdonos, dr. Csebi Pogány Alajos örökségének a sorsa

Korábban arról szóltak a hírek, hogy a milliárdos gyémántkereskedő örökös nélkül hunyt el.

kisalfold.hu

Dr. Csebi Pogány Alajos

Fotó: kisalfold.hu/archív

Dr. Csebi Pogány Alajos haláláról július 23-án jelent meg gyászhirdetés, július 26-án pedig végső búcsút vettek a milliárdostól. A koszorúra szánt összeget a Hospice Ház javára ajánlotta fel a gyászoló család.

Az üzletember életét szörnyű családi tragédiák árnyékolták be. Gyermekei közül kettő is drámai körülmények között hunyt el, egyik feleségét is elveszítette: nem tudni, kire szállhatnak most a milliárdok – írtuk meg korábban.

https://www.kisalfold.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/talalgatasok-a-milliardokrol-orokos-nelkul-hunyt-el-a-dunakiliti-kastelytulajdonos-dr-csebi-pogany-alajos-11310434/

Csebi Pogány Alajosnak nagyon is van örököse: 2000-ben feleségével, a ma már özvegy Évával élt abban a kastélyban, amelyet szülőfalujában, Dunakilitiben építtetett, a hírek szerint 4,5 milliárd forintból.

A bulvárlap el is látogatott a hatalmas épülethez, ahol éppen ott tartózkodott az üzemeltető. Ő adta meg a lapnak Csebi Pogány Éva elérhetőségét, aki csak annyit mondott, hogy

a kastély a nagyközönség előtt is látogatható lesz, ugyanis hotel lesz belőle, golfpályával, étteremmel.

A nő határozottan állította, hogy nem maradt örökös nélkül a Csebi-vagyon, amit a néhai férj 2018-ban mintegy 15 milliárd forintra becsült fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában