Régi dal új ruhában

2020.12.20. 07:29

Karácsony reggeléről énekel legújabb dalában a győri RockMilady – Videó

Tavaly, ugyanebben az időszakban Leonard Cohen legismertebb slágerét, a Hallelujah-t dolgozta fel a győri RockMilady Noémi, ami mára elérte a 7 milliós nézettséget. A mostani karácsonyra egy hasonló hangulatú szerzeménnyel készült a fiatal gitáros: Karácsony reggelén címmel jelent meg legújabb dala.

Sperling Krisztina

Alig hat napja debütált a YouTube-on, de máris több mint hatezren hallgatták, 450-en lájkolták, és közel 300 gratuláló hozzászólás érkezett a világ minden tájáról.

A dal szövegét és zenéjét kollégánk, Keszei László András írta több évvel ezelőtt. Ezt öltöztette új ruhába RockMilady.

- Régi álmom volt, hogy előadjam ezt a dalt, mivel a mondanivalója és hangulata teljesen illeszkedik az én zenei világomhoz. Mai zenei felfogásban dolgoztam át, de természetesen megtartottam a klasszikus elemeket is, amiket egy jól sikerült gitárszólóval egészítettem ki – mesélte Noémi.

- Örülök neki, hogy hosszú évek után előkerült a fiókból ez a dalom és, hogy Noémi a maga arcára formálva igazán jó hangulatú produkcióval élesztette újjá – mondta Keszei László András.

A magyar nyelvű verzió mellet angol változat is készült, amelynek szövegét A Dal-ból is ismert Halász Péter dalszövegíró írta. A klipet egy győri csapat készítette, akik még „hóesést” is varázsoltak a stúdióba. Azt tartották szem előtt, hogy a képi világ szinkronban legyen a dal letisztultságával. Külön érdekesség, hogy párhuzamosan forgatták a magyar és az angol nyelvű változatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában