Küzdősport

2023.03.26. 13:20

Neves magyar és nemzetközi ketrecharcosok küzdenek meg áprilisban Sárváron

Április 15-én a Sárvár Aréna ad otthont a jótékonysági Vulcano Nemzetközi Ketrecharc Gálának. Az esemény névadó szponzora a Vulcano Építő Kft., támogatói egyebek mellett az Alpok Autó Kft. és a Vas Népe is – derült ki az eseményt bejelentő sajtótájékoztatón, amit a Spirit Hotelben tartottak meg.

Az esemény névadó szponzora a Vulcano Építő Kft,. támogatói egyebek mellett az Alpok Autó Kft. és a Vas Népe is – derült ki az eseményt bejelentő sajtótájékoztatón, amit a Spirit Hotelben tartottak meg. A képen Molnár Benjamin, profi MMA sportoló, Seregély Gyöngyi ifjúsági Prima-díjas, Európa- és magyar bajnok sportoló (kyokushin karate)

Forrás: Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

Alig egy hónap múlva ismét Vas vármegyében köszönthetjük az MMA magyar és nemzetközi klasszisait, ugyanis a Szülőföld Egyesület jótékonysági ketrecharc gálát szervez a Kolping Támogató Szolgálat - Sárvár és Kistérsége javára – adta hírül a vaol.hu. Az esemény főszervezői Őze-Guth Szilvia és Farkas Csaba. 

A délutáni nemzetközi mérkőzéseket megelőzően az országban egyedülálló, egész napos küzdősport gálán már 9 órától változatos, izgalmas programok – katonai közelharc-bemutatók, Grippen-szimulátor, haditechnikai bemutató és az MMA amatőr magyar bajnokság – várják az érdeklődőket.

 A gálán a Magyar Honvédség kötelékében szolgáló harcosok is megküzdenek, a felállított toborzó ponton pedig a Magyar Honvédség munkatársai igyekeznek megszólítani a fiatalokat.

© Cseh Gábor
Képen: Döklen István, a Sárvári Spirit Hotel resident managere, Őze Balázs, az esemény szakmai vezetője, Őze-Guth Szilvia kulturális rendezvényszervező, az esemény főszerevezője, Molnár Benjamin, profi MMA sportoló, Kondora István, Sárvár polgármestere, Farkas Csaba, könyvkiadó vezető, helytörténész, az esemény főszervezője, Kocsis Gergő, a Vulcano Építő Kft. képviselője, Rábáné Varga Anita, a Kolping Támogató Szolgálat vezetője, Seregély Gyöngyi ifjúsági Prima-díjas, Európa- és magyar bajnok sportoló (kyokushin karate), Hazafi László, az Alpok Autó Kft. ügyvezetője
Forrás: Vas Népe Fotós: Cseh Gábor

A rendezvény fővédnökségére dr. Simicskó István volt honvédelmi minisztert kértük fel, hiszen a honvédelmet és a küzdősportot az ő személye köti össze

– fogalmazta meg Farkas Csaba, aki hozzátette: az esemény védnökei Ágh Péter államtitkár, országgyűlési képviselő és Kondora István, Sárvár polgármestere. Kondora István kiemelte: örül, hogy a Sárvár Aréna adhat otthont a rangos eseménynek, ami által újra visszaköltözhet az élet, a pezsgés az épületbe.

Az öt ország sportolóit felvonultató gála 17.30-kor kezdődik. Őze Balázs, az esemény szakmai vezetője hangsúlyozta: 

a gálán két küzdősport szakág, a K1 és az MMA képviselteti magát. A fő mérkőzésen Molnár Benjamin és indonéz ellenfele lép a ketrecbe, az esemény pikantériáját pedig Seregély Gyöngyi kyokushin karate magyar bajnoki mérkőzése adja. A tíz mérkőzésen emellett lesz K1 profi címmérkőzés is, az est sztárvendége pedig a holland Ismael Londt lesz.

Molnár Benjamin, profi MMA sportoló bár nem készül címvédésre, mégis izgalmas mérkőzésre számít holland ellenfele ellen.

 

Seregély Gyöngyi ifjúsági Prima-díjas, Európa- és magyar bajnok sportoló elmondta, valószínűleg a sárvári lesz karate-pályafutása utolsó versenye, ami után visszavonul. Terve, hogy a honvédség hivatásos állományában szolgáljon tovább kiképzőként.

Kocsis Gergő a névadó szponzor Vulcano Építő Kft. képviselője és Hazafi László, a főszponzor Alpok Autó Kft. ügyvezetője kiemelték: cégeik örömmel álltak a jótékonysági kezdeményezés mellé támogatóként.

A gála bevételéből a Kolping Támogató Szolgálat – Sárvár és Kistérsége fogyatékkal élő gondozottjai és munkatársai még több programon tudnak részt venni – emelte ki Rábáné Varga Anita, a szolgálat vezetője.

© Cseh Gábor
Április 15-én a Sárvár Aréna ad otthont a jótékonysági Vulcano Nemzetközi Ketrecharc Gálának. Az esemény névadó szponzora a Vulcano Építő Kft., támogatói egyebek mellett az Alpok Autó Kft. és a Vas Népe is – derült ki az eseményt bejelentő sajtótájékoztatón, amit a Spirit Hotelben tartottak meg
Fotós: Cseh Gábor / Forrás: Vas Népe

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában