Krimi

2023.04.15. 17:00

Az arcátlanság legteteje, amit ez a sofőr művelt az M1-esen (videó)

Felvette a kamera, ahogy mindenkit életveszélybe sodor, és még élvezi is.

Illusztráció: Shutterstock

Bicskanyitogató videó készült egy Győr felé haladó, kamerás autós az M1-es autópályán húsvéthétfő délutánján, a felvételt a Budapesti Autósok Közössége osztotta meg - írja a Tények.hu.

Az osztrák rendszámú Renault sofőrje 20-30 kilométeren keresztül szabályosan terrorizálta a magyar autóst. Többször is megpróbálta leszorítani az útról, ráadásul büntetőfékezgetett előtte a belső sávban úgy, hogy közben a külsőben mindenki elhaladt mellettük.

A videón látható, hogy nem engedte elmenni maga mellett a vétlen sofőrt, a sztráda egyik szélétől a másikig kacsázott, ezzel minden arra járót életveszélybe sodort. Volt, hogy a szaggatott vonalon araszolt, a kamerás kocsit majdnem felnyomta a szalagkorlátra, az undorító húzáson pedig még jót is nevetett.

Végül a szenvedő fél megelégelte a dolgot, rendőrt hívott, és amíg a központtal végig kapcsolatban volt, két egyenruhás kiszedte a forgalomból az elmeháborodott osztrák nőt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában