vajon mi lehet a baj?

2021.09.24. 15:01

Aggasztó: sportolás közben esett össze a Harry Potter-filmek sztárja, kórházban kezelik

Egy hírességeknek rendezett golfmeccsen esett össze a színész.

15 September 2021, Berlin: Actor Tom Felton joins the Montblanc UltraBlack Collection Launch. Photo: Jörg Carstensen/dpa (Photo by Jörg Carstensen / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)

Forrás: Jörg Carstensen / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Tom Felton, a Harry Potter-filmekben a címszereplő riválisát, Draco Malfoyt játszotta. A golfverseny szervezői közölték, hogy a hollywoodi sztárnak egészségügyi problémái adódtak a játék során, ezért a közeli kórházba szállították. A színész a héten töltötte be a 34. életévét.

A híresség állapotával kapcsolatban teljes hírzárlatot rendeltek el, a képek tanúsága szerint annyit lehet tudni, hogy Felton eszméleténél volt, amikor kórházba szállították.

A rendezvényen tartózkodó szemtanú szerint a színész zavartan viselkedett, és nem is tudott talpra állni, ezért többen segítségére siettek, együttes erővel fektették fel a golfautóra – írja a német Bild. A rajongók azonnal találgatásba kezdtek, hogy mi lehetett a rosszullét oka. Több rosszindulatú pletyka is szárnyra kapott, ami azonban talán ennél is fontosabb, hogy a legtöbben mihamarabbi gyógyulást kívántak kedvencüknek – írja a Ripost.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában