Bulvár-celeb

2022.12.03. 06:36

Összefogtak Curtisék az orosházai apáért: felesége meghalt, és kisfiuk életéért küzd

Curtis arra kér mindenkit, fogjunk össze és segítsünk egy édesapának, aki elveszítette a feleségét, most pedig gyermeke életéért küzd, miközben szinte porig égett az otthonuk.

Fotó: Bors

Szívműtétre vitte a fiát az orosházai édesapa, miközben leégett az otthonuk. Egy kéményhez közeli gerenda gyulladt meg. A gyermeken életmentő műtétet hajtottak végre, mert lyukas volt a szíve és a szívbillentyűje sem működött megfelelően. Ráadásul a fiú édesanyja tavaly meghalt koronavírusban.

Én még azt sem dolgoztam fel, nem hogy ezt az egészet…

– mondta könnyeivel küzdve a Tényeknek az orosházi édesapa.

Ha a ház a rendben lenne, annak nagyon tudnánk örülni. Hogy a fiamnak tudjak biztosítani egy jövőt

– tette hozzá.

A Bors cikke szerint Orosházán már többen felajánlották a segítségüket, de a magyar celebvilág is összefogott Erikért és kisfiáért.

„Szívszorító. Az apuka legnagyobb fájdalma az, hogy felesége minden személyes tárgya is semmivé lett. Hamis számlaszámok is megjelentek közben, így ha ti is segítenétek, kérlek ne kommentekben megjelent számra utaljatok!” – fordult a követőihez Görög Zita modell, színésznő.

Széki Attila, azaz Curtis azt írta a közösségi oldalán:

Fotós: Instagram

„Gyerekek! Fogjunk össze és segítsünk egy édesapának, aki egy évvel ezelőtt veszítette el a feleségét, most pedig gyermeke életéért küzd, miközben szinte porig égett az otthonuk”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában