Bulvár-celeb

2021.07.12. 07:05

A híres színésznő bejelentette: vége!

Lehoczky Zsuzsa, a Nemzet Színésze, kétszeres Jászai Mari-díjas színész örökre búcsút int a színpadnak. Korábban is rebesgették, hogy a színésznő abbahagyja a játékot, de egészen eddig a pillanatig mindenki reménykedett, hogy még látni fogjuk a színésznőt a világot jelentő deszkákon.

Forrás: Origo / Hirling Bálint

Törőcsik Mari halála utána május 11-én választották meg a Nemzet Színészévé Lehoczky Zsuzsát. A színésznő elmondhatatlanul örül az elismerésnek, de nem sokkal később egy szomorú hírrel állt elő. Úgy döntött: elköszön az számára a világot jelentő színpadtól és ezzel együtt az Operettszínháztól is, ahol 1962 óta játszik – írja a Bors.

1956 óta vagyok színész, úgy érzem már jár a pihenés. Nehéz lesz búcsút mondanom, hiszen a mindenem a színpad és a taps

– mondta a Borsnak a művésznő, aki azt is elárulta, hogy nem lesz búcsúelőadása, hiszen a nyári szünet után a következő, ősszel kezdődő évadban már nem áll a színpadra.

Fotó: Budapesti Operettszínház

Ha abbahagyom, akkor abbahagyom. Nem szeretek búcsúzkodni, az élet túl szép ahhoz. Most lesz a 85. születésnapom, ez már egy szép kor. Nem orvosi tanácsra hagyom abba, de érzem, hogy szabadabbá kell magam tennem. A pandémia előtt heti 10-0 előadásom volt, ami rengeteg.

– mesélte a Nemzet Színésze, akinek nem most, hanem majd ősszel, az évad kezdetekor lesz a legnehezebb a búcsú.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában