Kisalföld logö

2019. 07. 16. kedd - Valter 14°C | 25°C Még több cikk.

Döbbenet: tűkkel teleszúrt sajtot szórtak szét a ménfőcsanaki utcán

Egy kutyáját sétáltató hölgy sajtdarabba szurkált gombostűket vett észre a Vadvirág utcában. Akár nagy baj is történhetett volna.
 Esti megszokott sétáját tartotta egy helyi hölgy kutyájával, amikor észrevette, hogy a kis testű keverék egy kicsit lemaradt és valamit nagyon szimatol. Odaért és akkor rémült meg csak igazán.

– Lehajoltam és egy egészen kicsi sajtdarabot találtam, ami tele volt szurkálva gombostűkkel – emlékezett vissza a történtekre. – Úgy láttam, a kutya nem nyelt le semmit, de a biztonság kedvéért másnap elvittem orvoshoz, ahol megröntgenezték. Ez mutatta ki, hogy egy tű mégis a szervezetébe került. Ám szerencsére látszott, hogy kifele fordulva, egészen a végbélnyílásnál van már. Így nem kellett műteni, természetes módon távozott a testéből. De jobb bele sem gondolni, milyen baj lehetett volna, ha valahol elakad a tű...
A gazda kezében a tűkkel teletűzdelt sajtdarab.  Fotó: Olvasó
A gazda kezében a tűkkel teletűzdelt sajtdarab. Fotó: Olvasó

A szerencsés kutyatulajdonos barátai rögtön megosztották a legnagyobb közösségi oldalon a fotót és a felhívást, hogy mindenki vigyázzon, valakik ártani akarnak a környék kutyusainak. Futótűzként terjedt a hír és fél nap sem telt el, már személyesen is figyelmeztették egymást a lakók. 

– Nemcsak arról van szó, hogy a kutyáinkat féltettem. Erre rengeteg kisgyermek él. Ahol én találtam a szöges sajtdarabot, ott alig ötméternyire egy játszótér van. Rossz belegondolni, hogy mi van, ha megbökik vele a kis kezüket vagy esetleg ők nyelik le. Rettentő veszélyes! Nem is értem, hogy gondolhatott valaki ilyenre. A hatóságokhoz nem fordultam, nem igazán láttam értelmét – zárta a kutyagazda. 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Krúdy-gimi, drámaírók versenye, ETO-győzelmek - ez volt a hétvége

Krúdy-gimi, drámaírók versenye, ETO-győzelmek - ez volt a hétvége
Ha a hétvégét nem töltötte internetközelben, most segítünk, hogy képben legyen azzal, mi történt a… Tovább olvasom