Győr és környéke

2017.07.01. 09:58

Részegen, jogosítvány nélkül okozott balesetet Mindszentpusztánál

Hab a tortán: önkényesen elvitte lakótársa autóját.

kisalfold.hu

A Győri Rendőrkapitányság segítségnyújtás elmulasztása bűntett, járművezetés ittas állapotban bűntett, illetve jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 32 éves győri lakos ellen - írja a police.hu.


A nyomozás adatai alapján a gyanúsított 2016. december 10-én 16 óra 30 perckor személygépkocsival közlekedett a 82118-as számú úton a 81-es számú főút felől Mindszentpuszta irányába. Közlekedése során járműve sebességét nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg ezért az egyenetlen úttesten megcsúszott, uralmát a jármű felett elveszítette és a 4-es kilométerszelvénynél az úttest melletti füves területen két fának ütközött.

 

A rendőrség felvétele

A rendőrség felvétele


Az adatgyűjtés során a balesetet, okozó személyt a rendőrök elfogták, vele szemben alkoholtesztert alkalmaztak, mely pozitív értéket mutatott. A férfi az általa vezetett személygépkocsival lakótársa engedélye nélkül közlekedett továbbá vezetői engedéllyel nem rendelkezett.


Az ittas vezetőt a járőrök mintavétel céljából előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A szakértői vizsgálat megállapította, hogy a sofőr ittas állapotban vezette a járművet.


A Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az eljárást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Járási Ügyészségnek megküldte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!