Győr és környéke

2015.06.11. 16:37

Péntektől féláron strandolhatnak a győriek a Rába Quellében - videó

Játék is indul a fürdőzök között, a nyertes egy különleges felszereltségű Opel Adam típusú autóval lesz gazdagabb.

kisalfold.hu

[namelink name="Kovacsics Imre"], a Rába Quelle Termál- és Élményfürdőt üzemeltető cég ügyvezető igazgatója elsőként a nyári nyereményjátékról számolt be a létesítmény tájékoztatóján.

A fürdő, az Opel Gyimes és az Árkád közös akciójának nyertese egy különleges felszereltségű Opel Adam típusú autóval lesz gazdagabb. Erre az pályázhat, aki harmincezer forintot költ belépőre augusztus végéig, és leadja a pontok gyűjtésére szolgáló szelvényt.



A fürdőt féláron látogathatják a győriek péntektől augusztus végéig - ezt már [namelink name="Borkai Zsolt"] polgármester jelentette be. Elhangzott, a fürdő és a város továbbra is keresi az EU-s és hazai pályázati forrásokat egy jelentősebb fejlesztéshez. A külső forrásokat persze a városnak is ki kell majd egészíteni. Ha mindez együtt áll, akkor várható látványos változás. Erre egy-két évet még biztosan kell várni.

Ennél korábban remélnek viszont megoldást a parkolás problémájának megoldására. Jelenleg a fürdő parkolóját a vendégeken kívül is sokan használják, nagy a zsúfoltság. Hamarosan a megszülethet a jogszabályoknak is megfelelő megoldás. Az bizonyos, hogy a közgyűlés új parkolási koncepciót fog tárgyalni, annak része lesz ez a terület is. Mindez szeptemberre valószínű.

Szóba került a városban zajló partrendezés is. Emiatt a strand egy részét le is kerítették. Az építő cég idén is ígéretet tett, hogy a munkálatok nem fogják zavarni a strandon pihenni vágyókat. Ahogy a partrendezés megvalósul, a város felújítja a Cziráky-emlékművet. Erre a pénzt már elkülönítették.


Péntektől féláron strandolhatnak a győriek a Rába Quellében

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!