Győr és környéke

2019.01.31. 08:08

Őket látjuk táncolni a Calzedonia Győri Balettel forgatott videójában

Néhány napja írtuk meg, hogy a társulat táncművészein köszönnek vissza az ismert harisnyamárka 2019-es, tavaszi-nyári kollekciójának színes darabjai. Mutatjuk, kik táncolnak a reklámban.

Ihász Nóra

A Calzedonia legújabb kampányának főszerepében öt táncost látunk, akikben az a közös, hogy mindannyian a Győri Balett Társulat tagjai.


Guti Gerda, Gyurmánczi Diána, Herkovics Eszter Adria, Marjai Lili Anna és Tetiana Baranovska mozdulatain keresztül nyerünk betekintést egy olyan világba, ahol a divat és a táncművészet kéz a kézben járnak. A színes harisnyák extravaganciát visznek a fehér balettdresszek letisztult hangulatába.


Guti Gerda


1997. július 10-én született Szegeden. 2008 és 2017 között folytatott tanulmányokat a Magyar Táncművészeti Egyetemen. Majd 2018-ban lett a Győri Balett Társulat tagja, ahol Vámos György Rómeó és Júlia című darabjában kapott szerepet.


Gyurmánczi Diána


1989. január 22-én született Győrben. A Győri Tánc- és Képzőművészeti Szakközépiskolában végzett, és 2007 óta meghatározó táncosa a Győri Balett Társulatának. 2012 óta magántáncos. 2012-től a Magyar Táncművészeti Főiskola Modern tánc és próbavezető szakán folytat tanulmányokat. 2018-ban Harangozó-díjat vehetett át.

 



Herkovics Eszter Adria


1998. szeptember 4-én született Nagykanizsán. A Győri Tánc-és Képzőművészeti iskola növendéke volt. 2016 tavaszán harmadik helyezést ért el a bécsi Vibe International versenyen.


Marjai Lili Anna


1993. július 27-én született Budapesten. 2013-ban végzett a Magyar Táncművészeti Főiskolán. 2018-ban Taps-díjat vehetett át.


Tetiana Baranovska


1991. december 24-ben született Ukrajnában. 2002 és 2010 között a Nemzeti Balett Iskolában tanult, Kijevben, majd Khersoni Állami Tudományegyetemen táncművész szakon szerzett diplomát. Táncolt az Ukrán Nemzeti Operaházban, a Japán Balettel, a Kiev Modern Balett társulatánál, a horvátországi HNK Split Balettel, és a Kiev City Balettel. 2014-től a Győri Balett társulatának tagja.

 

Nemzetközi szinten olyan hírességek reklámozzák a Calzedonia harisnyáit, mint Chiara Ferragni influenszer -, akinek 16 millió követője van az Instagramon - vagy mint Julia Roberts Oscar-díjas színésznő.


Nézze meg, hogyan mutat a táncművészek kecses lábain a tavaszi-nyári kollekció néhány darabja!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!