Győr és környéke

2017.12.31. 09:50

Két férfi muskátlikat és napernyőket lopott egy koroncói vendéglőből

Győrben bukkantak a rendőrök az ellopott virágokra és a napernyőkre.

A rendőrségre 2017. szeptember 19-én érkezett a bejelentés arról, hogy a hajnali órákban lopás történt az egyik koroncói vendéglőhely teraszáról.


A helyszínre érkező rendőröknek a sértett elmondta, hogy az éjszaka folyamán ismeretlenek ellopták a vendéglője kerítéssel körbekerített teraszáról a napernyőket és egy virágláda muskátlit.

 

kép forrása: police.hu


A nyomozás során egy 28 éves pázmándfalui és egy 37 éves győri férfi került a nyomozók látókörébe, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatóak voltak.


A két férfit elfogták, előállították a rendőrkapitányságra és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A 37 éves férfi otthonában tartott házkutatás során a rendőrök megtalálták az ellopott tárgyakat, amiket lefoglaltak.


A gyanúsítottak kihallgatásuk során beismerték a bűncselekmény elkövetését.

 

kép forrása: police.hu

kép forrása: police.hu


A Győri Rendőrkapitányság a nyomozást befejezte és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!