Győr és környéke

2016.07.01. 12:26

Győrkőc 2016 - Vasárnap is remek hangulatban - sok, sok fotó és videó

Noha vasárnapra kissé hűvösebbre változott az idő, így is remekül szórakoztak azok a családok, akik a Győr belvárosában töltötték az időt.

kisalfold.hu

 

Mutasd meg! Neked mi tetszett legjobban a Győrkőcben?


Várjuk a fotókat, szelfiket, beszámolókat a fesztiválról!

Vasárnap


Noha vasárnapra kissé hűvösebbre változott az idő, így is remekül szórakoztak azok, akik a Győrkőcfesztivált választották.

 

Győrcők Fesztivál 2016 - vasárnap




Szombat


Vasárnap estig a gyerekeké a város. A nagy melegben a vizes játékok a legkedveltebbek. Az egész országban elterjedt a hír: gyerekünnep van Győrben.


Már a tegnapi megnyitón is remekül érezték magukat az apróságok a 9. Győrkőcfesztiválon, nem is ültek egy helyben a koncerteken, táncoltak és együtt énekeltek a fellépőkkel. 


Ma a vizes játékok taroltak, nagy, felfújhatós medencékben még vízibiciklizni is lehetett a Széchenyi téren. De az árnyékos Radó-sziget is nagyon népszerű volt a gyerekek és szüleik körében. A leghosszabb sor viszont az óriáskeréknél állt. Bizonyára megérte várni, mert a gyerekek nagy mosollyal szálltak le a különleges játékról. 


A Rába kettős híd lábához kitették a korábbi éveken összejött mosolygós képeket, hiszen idén már kilencedik alkalommal ez a belépőjegy a gyerekek számára, akik nagyon örültek, amikor megtalálták saját maguk régebbi fotóját.


A papírsárkány, ami az idei fesztivál logója nem csak a győri gyerekeket, de szinte az egész országból röpített vidámságra vágyó családokat a városba - többek között Budapestről, Úri községből, sőt, Debrecenből érkeztek látogatók a gyerekekhétvégéjére.


Holnap pedig folytatódik a mókázás estig!

 

 

Győrkőc Fesztivál 2016 - szombat. Fotók: Bertleff András.




Péntek

Elindult a 9. GYŐRKŐC fesztivál. Fotó: Stuksza Attila

GYŐRKŐC 2016. Fotó: Bertleff András

GYŐRKŐC 2016 (II). Fotó: Bertleff András



A fesztiválon minden játék ingyenes és az arcképért karszalagot kapó gyerekek díjtalanul jutnak be az uszodába, az állatkertbe, a Füles bástyához, vendéglátó helyekre és múzeumokba. IDE KATTINTVA olvashatja a teljes programot >>


És sok-sok papírsárkány Győrben: valamint 10 helyszín, 1000 program. A Makám és a Pa-Dö-Dö együttes koncertjével nyit pénteken a Győrkőc Fesztivál a Dunakapu téren.



Kedvcsináló videó

 

 

Fontos infó!


 

Győrkőc 2015

 

Győrkőc 2015. - A megnyitó


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!