Győr és környéke

2014.10.15. 18:39

Győri Fidesz: a baloldal inkább a saját háza táján söprögessen

A tisztességes politizálás jegyében lehet megtalálni a választópolgárokkal a közös hangot Győrben - írja közleményében a Fidesz győri elnöksége.

kisalfold.hu

˝Nagyon örülünk, hogy a győriek szavazataikkal továbbra is amellett a dinamikus fejlődés, tisztességes városvezetés és együttgondolkodás mellett tették le voksukat, ami az elmúlt 8 évben jellemezte Győrt.

Köszönjük szépen a sok bíztatást és támogató szavazatot, amelynek köszönhetően Borkai Zsolt polgármester a leadott szavazatok számának tekintetében – a megyei jogú városok között - a második legnagyobb arányú győzelmet aratta Magyarországon, a képviselőtestület pedig több mint 2/3-os többségben a Fidesz-KDNP jelöltjeiből tevődik össze˝ - írja közleményében a Fidesz győri elnöksége.

Hozzáteszik: ˝szomorú, hogy egy ilyen nagyarányú vereség után az MSZP nem a maga kudarcával és a győriek baloldaltól való elfordulásának okával van elfoglalva. Ideje lenne felismerni, hogy Győr és az itt élő becsületes emberek nem vevők a minden alapot nélkülöző sárdobálásra, az üres közhelyek hajtogatására. Ha a baloldal inkább a saját háza táján söprögetne, rájönne, hogy a tisztességes politizálás jegyében lehet megtalálni a választópolgárokkal a közös hangot Győrben!˝

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!