Győr és környéke

2018.08.17. 09:27

Dagonyáztak az ETO-szurkolók Győrben, megoldást ígér a beruházó

A múlt pénteki felkészülési meccs után csak óriási nehézségek árán tudták elhagyni a zöld-fehér szurkolók az Audi Arénát a parkolók felé. Utánajártunk a történteknek.

Szeghalmi Balázs

Tény, hogy múlt pénteken "leszakadt az ég" Győrben, a kisalföldi megyeszékhely több utcája úszott a hirtelen érkezett, nagy mennyiségű csapadéktól. Felhőszakadás ide, vihar oda, döbbenetesek a felvételek, amelyeket ETO-barát Olvasónktól kaptunk. A győri zöld-fehér szurkolók ugyanis bokáig süllyedtek a sárdagonyában. Többen inkább levetették a cipőjüket, valószínűleg ők döntöttek jól.

 

Spártai akadályséta ETO-meccs után.

Spártai akadályséta ETO-meccs után.


Mint arról beszámoltunk, bővítik az 1-es számú főutat Győrben Likócsnál. A négysávosítást elkezdték a szakemberek, a beruházás során közel egy kilométeren építenek plusz két sávot a főúthoz. Cél, hogy a reggeli és délutáni műszakváltás idején csökkenjenek a torlódások a főúton. Az útépítés és egy új körforgalom kialakítása 2019 harmadik negyedévében fejeződik be.

 

A szurkolóknak nem volt könnyű dolguk, míg autóikhoz értek.

A szurkolóknak nem volt könnyű dolguk, míg autóikhoz értek.


Tekintettel, hogy addig többször visszatérhetnek a viharfelhők a város fölé, megkérdeztük a beruházó NIF Zrt.-t, hogy az ETO-szurkolók számíthatnak jobb lehetőségekre a következő felhőszakadás idején.


"A kivitelező tájékoztatása alapján a vízelnyelők tisztítása folyamatban van. Azért, hogy a jövőben ne fordulhasson elő hasonló probléma az ideiglenes gyalogátjárót magasabb, emelt szinten állították helyre" - válaszolta Kiss Boglárka, a NIF Zrt. szóvivője. Így legyen.

 

Fotók: Tudósító

Fotók: Tudósító

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!