Győr és környéke

2019.06.17. 12:05

A legnagyobb vagyonvédelmi cég az oktatást is támogatja Győrben

A Győri MSZC Bercsényi Miklós Közlekedési és Sportiskolai Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában nemrégen bensőséges ünnepségen köszöntötték az intézmény pedagógusait.

 A Patent-csoport két pedagógusnak kiemelt jutalmat adott át azért a munkáért, amit a 2018/19-es tanévben végeztek.


Kocsis Róbert, a Patent-csoport vezérigazgatója, az iskola egykori diákja az ünnepségen elmondta: Büszke arra, hogy bercsényis lehetett. Az iskola sokat adott számára, ezt próbálja most egy kicsit viszonozni a cége segítségével. A tanárok nagyon komoly munkát végeznek, és ezt el kell ismerni. A Bercsényiből, a rendvédelmi osztályból sok tanuló volt már gyakorlaton a Patent-nél, és a patentos szakemberek közül is sokan oktatták őket.


A cég és az oktatási intézmény kapcsolata szoros, mindkét fél számára előnyös.


A Patent-csoport harminc éve segíti a régió kulturális és sportéletét. 2019-től minden évben szeretnék támogatni az oktatást is, ezért két bercsényis tanár munkáját fogják elismerni évente, minimum öt éven át. Idén Szabó Andrea és Szabó Árpádné kapta a méltó elismerést.

 

Kocsis Róbert, Szabó Andrea és Németh Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!