Győr és környéke

2017.10.03. 14:20

Győr felett repülhetett az ikrényi házaspár - csodás fotók a városról

Vera és András nyerték a Frappé nyereményjátékát, így fiúkkal együtt felszállhattak Győr fölé a Go Ballonnal.

A szórakozás egy kis munkával kezdődött - a Frappé szerencsés győztesei bepillanthattak a hőlégballonozás titkaiba. Először segítettek felállítani a kosarat és a ballont, amit aztán figyelhettek, ahogy feltöltődik a meleg levegővel. 

Győr felett repülhetett az ikrényi házaspár. Fotók: Béres Márton



Ezután indulhatott a kaland, amit egy másik ballonban utazó kollégánk meg is örökíthetett fotóival:

Fotók: Béres Márton


"Régóta álmodoztam erről, a bakancslistám egy fontos elemét pipálhattam most ki" - mondta Vera már a ballon kosarában. 


Kellemes szélcsendes időben repültek át Győr felett, megnézhették nagyjából 300 m magasból Győrújfalut, Győrzámolyt és Dunaszeget, ahol végül simán landoltak. 


Velük utazott Molnár Péter is, aki nemzeti bajnok lett idén Szegeden, ahol első helyezést ért el. Volt is kitől eltanulni a szakmát, hiszen édesapja, Molnár Csaba ugyanezen a megmérettetésen második helyezést ért el. 


"Nagyon élveztük az utazást, különleges élmény volt onnan fentről látni az otthonunkat" - lelkendezett András a repülés után. 


Ezután már "csak" a pakolás volt hátra és persze a hőlégballonosok hagyományos beavatási ceremóniája. 


A Molnár család jól ismeri már ezt a lovaggá ütéshez hasonló, 200 éves hagyományt: Először letérdeltek a friss ballonosok, majd Molnár Csaba a hőlégballont felhajtó lángok jeléül öngyújtóját közelítette hajukhoz. Ezután földet tett a fejükre, végül pezsgőt spriccelt a szájukba. 


A Go ballonról további információkat találnak a Frappé élménykereső applikációban, ahol időről-időre ehhez hasonló nyereményjátékokkal lepjük meg a felhasználóinkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!