Életstílus

2019.08.02. 09:23

Tündérszépek 2020 - ismerjék meg Evelint, egy igazi szépséget Komárom-Esztergom megyéből - videó, fotók

Kutacs Evelin remek élményekkel és nyereménnyel zárta a tavalyi Tündérszépek versenyt. Most arra biztat másokat is, hogy jelentkezzenek a szépségversenyre.

A Tündérszépek versenyen már indult Kutacs Evelin, akinek fotóival azóta is rendszeresen találkoznak a szomszédos megyében. A szőke szépségnek már fiatalon nagy vágya volt, hogy a modellvilágot közelebbről megismerje, a kamera előtt pedig már profin, legjobb formáját mutatva pózolt. Evelin azt üzeni azoknak a lányoknak, akiknek hasonló álmaik vannak (szépségverseny, fotózás), hogy legyen bátorságuk magukat próbára tenni.


– Tudom, hogy nem minden lánynak vannak ilyen álmai, de akiknek igen, sajnos sokan veszni hagyják, mert nem merik kipróbálni magukat. Csak biztatni tudom őket, hiszen veszíteni tényleg nincs mit, sőt inkább nyerhetnek velük új barátságokat, élményeket szerezhetnek, jobb lesz a kommunikációs készségük, és a legfontosabb szerintem, hogy önbizalmat szereznek – vallja.

 

Kutacs Evelin a természetesség híve (Fotó: Pápai Zoltán)

Kutacs Evelin a természetesség híve (Fotó: Pápai Zoltán)

Várjuk a Győr-Moson-Sopron megyei szépségek jelentkezését!


Elindult a Tündérszépek országos szépségverseny, jelentkezni szeptember 16-ig lehet a Tündérszépek oldalon, a megyei előválogató szeptember 16-tól október 21-ig tart. A regionális előválogató október 24-én indul, és november 4-én zárul le. Az országos döntőben lévő lányokra online január 2-től 23-ig lehet szavazni, a döntőt pedig január 24-én rendezik, show-műsorral egybekötve.

– Az egészbe úgy vágtam bele, hogy felkerestem egy megbízható, számomra ismertebb fotóst, hogy készítsen rólam fotósorozatot. Ekkor már 19 éves voltam. Nagyon izgultam, egyáltalán nem voltam magabiztos, ami kihatott az eredményre is, viszont meg voltam lepődve, hogy olyan fotókat is készítettek rólam, ami nekem is tetszett.


Ezután elkezdtem dolgozni a környékbeli fotósokkal, sminkesekkel, fodrászokkal. Mivel több szakemberrel volt szerencsém dolgozni, több témában, sokkal magabiztosabb lettem és egyre több tapasztalattal gazdagodtam – idézte fel Evelin, szavai pedig bátorságot adhatnak másoknak is: még ha eleinte kicsit bizonytalanok vagyunk, érdemes belevágni abba, ami érdekel minket. Hosszabb riportot ide kattintva olvashatnak Evelinnel, akiről videós riportot is nézhetnek.

 


 

Nyitókép: Boros Kinga

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!