Életstílus

2018.08.27. 08:46

Húsüzemben melózik Michael Jackson magyar fia

Végre van állása Farkas Bélának, akit Michael Jackson fogadott fiaként ismert meg az ország. Huszonöt éve a legendás popsztár mentette meg a haláltól.

Viszontagságokkal teli útja után most végre egyenesbe látszik jönni Michael Jackson magyar pártfogoltjának élete. A kis Farkas Bélát négy­évesen ismerte meg az ország, amikor 1994-ben, az akkor Budapestre érkező popkirály ellátogatott a Bethesda Gyermekkórházba. Ott találkozott a súlyos májbetegségben szenvedő kisfiúval, akin Jacko mindenáron segíteni akart. - írja a BorsOnline.

Fotó: MTI

Fotó: MTI


Az orvosok csak néhány hónapot adtak a gyermeknek, Jacko azonban kifizette a kis Béla brüsszeli életmentő műtétjét, amire a családja képtelen lett volna összeszedni harmincmillió forintot. És Jacko nem csak ebben segített: a fiú további orvosi kezeléseit is állta, így több mint ötvenmillió forintot fordított a meggyó­gyítására.

 

fotó: BorsOnline

fotó: BorsOnline


Bár az egész világon híre ment az egyébként is mindig nagylelkű Jacko kedvességének, Bélát vér szerinti szülei a műtétet követően a kórházban hagyták.

Már elfogadtam ezt a dolgot és nem haragszom rájuk, de apaként úgy gondolom, bármit meg lehet oldani, amit csak szeretnénk.

– magyarázta a Borsnak a feleségével ma már egy kislányt nevelő családfő, aki nevet is változtatott szülei miatt, és most már Tamásként él.

fotó: BorsOnline

fotó: BorsOnline


A 28 éves fiatalember pár évvel ezelőtt megtalálta valódi szüleit, szeretett volna választ kapni a kérdéseire, miért tették ezt vele. De csak kitérő választ kapott. Tamás az örökbefogadóit tekinti igazi szüleinek, akikkel bár ritkán találkoznak, tartják a kapcsolatot.

 

fotó: BorsOnline

fotó: BorsOnline


Mint Béla a Borsnak elmondta, a májbetegségből teljesen felépült, de az élete később sem alakult jól. Egy kisbabát elvesztettek, három éve pedig a kilakoltatás szélén álltak, de közösségi gyűjtéssel sikerült új otthont találni.


A fiatalembernek úgy tűnik, egyenesbe jön az élete. Már állandó munkahelye van, jelenleg a Pest megyei Perbálon dolgozik egy kolbászüzemben, váltott műszakban.

 

fotó: BorsOnline

fotó: BorsOnline

Az utazás napi négy órát vesz el, de tetszik a munka, jó csapatban és helyen dolgozhatok.

– mesélte büszkén Tamás, aki Helénával következő gyermekük születésére készül. Igen, újra apa lesz Tamás.


Saját lakást szeretnénk, ez nagy álmunk, hogy a gyerekeinknek legyen. Nem szeretnénk, ha úgy járnának, mint mi, akik örökké egyik helyről a másikra költöztünk. Nincs lehetőségünk nagy összegekkel támogatni őket, de ha szép lassú gyűjtögetéssel veszünk egy lakást és a nevükre íratjuk, lesz mit hagynunk nekik.

– avatta be be terveikbe a BorsOnline-t Tamás. Ha minden jól megy, kisfiuk fog születni novemberben.


Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!