Egyperces

2019.03.14. 09:32

Schobert Norbi: asztalnyi kajával is fogyhatunk

Az egész lényege, hogy nincsenek tiltott ételek, mértékkel mindent ehetünk.

Kakaós csiga egy kis kakaóval legurítva, tészta, shake, eper, mandula, sajttál, ínycsiklandó csirke és nasik – felsorolni is nehéz, mi minden van az asztalon. Nem csalás, nem ámítás, ha egy nap alatt megeszi szinte az összes finomságot, amit az asztalon és a Schobert család kezében lát, bizony fogyni fog. Hihetetlen, igaz? - írja a Bors.


Schobert Norbi űrhajós, pontokon alapuló diétája szerint majdnem ennyi belefér egy napba, de csak ha lassan fogynánk.

Norbi egy asztalra pakolta ki az Update alapanyokból készült ételeket. Fotó: Bors/Bánkúti Sándor

Norbi egy asztalra pakolta ki az Update alapanyagokból készült ételeket. Fotó: Bors/Bánkúti Sándor

– Az élelmiszerek pontot kaptak a szénhidráttartalmuk és a glikémiás indexük alapján. Napi 80 pont a lassú fogyás. Az asztalra 89 pontnyi élelmiszer került. Napi 60 pont elfogyasztása a kiegyensúlyozott súlyvesztés, aki viszont az utolsó 5 kilóval küzd, és fénysebességre kapcsolna, az 24 óra alatt 40 pontot ehet. Az egész lényege, hogy nincsenek tiltott ételek, mértékkel mindent ehetünk, csak a napi ponthatárt kell betartani – magyarázta Norbi.


Az életmódtanácsadó az ország összes Up­date boltjában ingyen elérhetővé tette diétás kiskönyvét, az Update termékekre pedig rákerültek a pontok.


– Fontos, hogy a számok nem 100 grammra, hanem egy adag ételre vonatkoznak – mondta, és elárulta, az űrhajóséletmódhoz applikációval is készül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!