Egyperces

2017.11.08. 08:30

Győr polgármesterének lánya szervezte meg Jakabos Zsuzsanna álomesküvőjét

Borkai Petra sokáig nem büszkélkedhetett el a munkájával.

Augusztus elején számoltunk be arról, hogy Jakabos és Petrov a Győri Rába Quelle Élményfürdő strandján mondta ki a boldogító igent.

A Blikk szúrta ki azt a bejegyzést, amelyben Borkai Petra megosztotta, ő szervezhette meg Jakabos Zsuzsanna úszónő és a Győri ÚSE vezetője, Petrov Iván álomesküvőjét.

 

Elhivatottan dolgozott Petra, ha kellett, térden állva tépkedte a fóliákat, szívén viselte az esküvőnket, mintha a sajátja lett volna. Remek munkát végzett

– mesélte a Blikknek Petrov.


 

 

Most, már mindenkinek elárulhatom, hogy egy nagyon laza és mókás esküvőt bonyolíthatott le az IDEAS Boutique Events augusztusban. 

Köszönöm, ezúton is a felkérést Zsunak és Ivánnak, hogy rám gondoltak és, hogy teljesen rám bízták az életük egyik legfontosabb napját, egy imádnivaló párt ismerhettem meg bennük. Nagy kihívás volt megszervezni az eseményt, hiszen nem egy hagyományos esküvőről beszélünk, hanem egy igazán laza, vidám, a megszokottól eltérő programokkal, de mégis elegáns esküvőt varázsolhattam számukra az ő legszebb helyükön.

Elárulhatom, hogy minden egyes pillanatát élveztem a szervezésnek, hiszen az eseményen volt lángos, fagyi és még sok más jó dolog, ami egy igazi strand hangulatú esküvőnél élhetünk meg


- írta Facebook oldalán Borkai Petra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!