Egyperces

2014.10.28. 11:39

Régi-új szereplők is érkeznek a Barátok közt csapatába

A történet szerint nem csak a Berényi klán bővül, de a Kertész családban is történnek változások.

A Barátok közt október 26-án ünnepelte a 16. szülinapját és kezdte meg a 17. évadját, amelyben számos új és régi-új karakter tűnik fel. Október 28-án egy vérbeli intrikus érkezik a Mátyás király térre Berényi Ágnes személyében, akit a színpadról, filmvászonról és a televízió képernyőjéről is ismert Gubík Ági színésznő alakít.

A történet szerint Berényi Ágnes Berényi Attila testvére és Miklós féltestvére, de abból a szempontból tökéletes Berényi, hogy semmilyen eszköztől sem riad vissza, ha a céljai eléréséről van szó, így az biztos, hogy feltűnésével jelentősen felkavarja a Mátyás király tér és a Berényi klán tagjainak az életét.


November 10-től a Kertész família egyik régen látott tagja, Kertész Mónika is visszatér, de az ő karakterét innentől kezdve Huszárik Kata formálja meg, mivel Farkasházi Réka egyéb elfoglaltságai miatt nem tudta vállalni a forgatást.

A Huszárik Kata által alakított Kertész Mónika néhány hét erejéig tér vissza sorozatbeli családjához, és most is akkor érkezik, amikor a legnagyobb szükség van rá. Viszont azon túl, hogy ismét a családi gondok hozzák haza, neki is lesz legalább egy, megoldásra váró problémája.


Közel egy éve távozott a sorozatból a Berényi Claudiát játszó Ábrahám Edit, akit a sorozat nézői még idén újra láthatnak a Mátyás király téren. A történet szerint Claudia Olaszországban kezdett új életet, de ha az események úgy kívánják, akkor visszatér a családjához.

Az szinte biztos, hogy megjelenésének nyomós oka lesz, tehát további izgalmak várnak majd a rajongókra, csak úgy, mint a Csomor Csilla által megformált Berényi Zsuzsa esetében, akit már jó ideje nem láthattak a nézők. Csomor Csilla jövőre tér vissza egy időre a sorozatba, így az biztos, hogy a következő év is számos izgalmas, megdöbbentő vagy éppen drámai fordulatot tartogat a nézők számára.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában