Könnyű és mobilis

2021.05.31. 12:00

Íme, a legújabb Samsung Galaxy Tabok

A Galaxy Tab S7 FE a Tab S7 közönségkedvenc megoldásait hozza el, mint például a nagyméretű kijelzőt és a multitasking funkciókat. A Galaxy Tab A7 Lite pedig egy sokoldalú, kompakt tablet, amelyet a felhasználók bárhová könnyen magukkal vihetnek, így akár a távmunkához is ideális.

Forrás: Samsung

A Galaxy Tab S7 FE nagy, 12,4 hüvelykes kijelzőt, s a készülék dobozában található S Pent kapott.

A Samsung Notes alkalmazással a kézzel írt jegyzetek azonnal szöveggé alakíthatók, az automatikus jelölésekkel pedig könnyen rendben is tarthatók. Az Okos keresés funkcióval bármelyik feljegyzés azonnal meg lehet találni, akár kézzel, akár géppel írták.

A készülék azoknál a projekteknél is nagy segítség lehet, ahol egyszerre több alkalmazást vagy böngészőlapot szükséges megnyitni.

A multitasking is egyszerű, hiszen a Többablakos módban egyszerre akár három különböző applikáció is megnyitható.

A felhasználók egyszerre böngészhetnek az interneten, jegyzetelhetnek egy másik ablakban, miközben akár egy videót is elindíthatnak.

Az Alkalmazáspár segítségével beállíthatók a kedvenc appok, amelyek a Többablakos mód megnyitásakor egy mozdulattal, egyszerre elindíthatók.

Az új tablet a Samsung DeX és a Billentyűzetes tok segítségével

teljes értékű laptopként is használható, a felhasználói felület ilyenkor PC-szintű élményt biztosít,

a napi feladatok pedig még gyorsabban végezhetők el. A Másodlagos kijelző funkcióval a Galaxy Tab S7 FE akár egy számítógép extra kijelzőjeként is működhet.

A Galaxy Tab A7 Lite

könnyű, mobilis, elérhető árú útitárs. 8,7 colos kijelzője letisztult, tartós fém házban helyezkedik el, könnyedén hordozható.

A kijelző körüli keskeny káváknak és az erőteljes hangzású Dolby Atmos Dual hangszóróknak köszönhetően a Galaxy Tab A7 Lite táblagépeken a felhasználók kedvenc filmjei, tévéműsorai és a játékokok még magasabb minőségben élvezhetők.

A készülék 32GB-os belső tárhelye MicroSD kártyával akár 1 TB-ig is bővíthető. Hosszú üzemidőt biztosító akkumulátorral, 15 wattos Adaptív gyorstöltéssel és az opcionálisan elérhető LTE csatlakozással lesz kapható.

Magyarországon a Galaxy Tab S7 FE 5G változata június 18-tól 269.990 forintos, a Galaxy Tab A7 Lite Wi-Fi és LTE változata július 16-tól, 69.990 és 79.990 forintos áron lesz elérhető a hazai üzletekben. A Galaxy Tab S7 FE WI-FI változata várhatóan 2021 második félévében érkezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!