Best of komments

2013.12.09. 18:16

Betépett a Pókember :)

Olvasóink továbbra sem tétlenkednek, folyamatosan írják véleményeiket a cikkeinkhez. Íme a következő válogatás.

Olvasóink körében éles vitát váltott ki, hogy a másodfokú, jogerős döntésével megszüntette az M3-son halálos balesetet okozó szlovák nő, Eva R. házi őrizetét a Budapest Környéki Törvényszék. A nőt már be is vitték a büntetés-végrehajtási intézetbe.

Néhány, a sok hozzászólás közül: A csávót meg, aki műanyag pisztollyal kirabolt valamit, 12 évre ítélték... Múlt héten volt hír. Hol itt az igazság? Itt 4 ember meghalt, szándékosan ivott, szándékos gyorsan vezetett, szerintem életfogytiglan.

A kutya ugat, a pénz beszél!

Részeg volt kell ennél több??? Nincs miről beszélni! - vélte olvasónk.

Egy másik kommentelő így látja: Még jó hogy a politika nem szól bele a bíróság munkájába...

A többi hozzászólást itt ">olvashatja el >>

Megírtuk, a kormány a elképzelései szerint több milliárd forintot támogatást ad a stadionok felújítására. Győr és Sopron is jól járna. Olvasóink ezt gondolták a tervezetről.
"Remélem az új kormány egy vonallal kihúzza ezt a pénzszóró ötletet."

"Gratulálok, erre a szarra kell az emberek pénzét költeni? Jó lenne ha már felébrednének, h a magyar foci a nullával egyenlő... Miért nem a kórházak, menhelyek, nincstelenek kapják azt a rengeteg pénzt??? Vicc ez az ország..."

"Remélem üresen konganak majd ezek az új stadionok!A kormánynak,az MLSZ-nek csak a pénzüket otthagyó bábokra van szükségük,akik csak bólogatnak és tapsolnak az egyre gyengébb magyar(?) futballnak!"


">Még több hozzászólás itt >>

30-40 métert mászott egy társasház oldalán a tíz méteres
magasságban egy férfi Sopronban. Ott az erkélyen át betört egy lakásba.


Betépett a Pókember!:) - írta egyik olvasónk. Egy mások kommentelőnk szerint bátor volt a lakás tulajdonos. Gratula!!!!!!!!!!
">Szóljon hozzá itt >>

A gyanú szerint a vezetés papíron külföldre szállított áruk után igényelt vissza áfát, majd az árut itthon értékesítette - az ügynek megyei érintettsége van.

Mert mire számítottál „piros labdára Tibi bácsitól”? Furcsa lenne, ha a többi nagy cég nem ezt tenné. Most valamit akarnak elérni a NAV-osok, de ebből se lesz semmi, mert kormány párti cég. kac-kac - írta olvasónk.

Régi játék...Már évtizedek óta e faja játékokat bonyolítanak le... !

Még több ">hozzászólás itt >>

Mondja el, írja meg továbbra is véleményét facebook oldalunkon, vagy a [email protected] e-mail címre is várjuk észrevételeit, fotóit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!