Bélyegblog

2013.03.29. 13:20

Bélyegkönyv a Titanicról

A Magyar Posta május közepén új filatéliai kiadvány árusítását kezdi meg, Nemzetközi Titanic Centenáriumi Gyűjtemény elnevezéssel.

Az 1910-es évek stílusában készült, keményfedelű, A4-es méretű színes könyv több mint száz oldalon 43 ország 81 darab 2012-es bélyegkibocsátásról tartalmaz képeket és adatokat. A képek 90 százalékában a bélyegek eredeti méretében találhatók meg.

A kiadvány sokkal több, mint egy berakóalbum, mert nemcsak lehetővé teszi a Titanic bélyegkibocsátások különleges gyűjteményének összeállítását, hanem a bélyegkibocsátásokon kívül 18 oldalon a hajó tervezését, érdekes részleteit, a katasztrófa eseményeit, a roncsok felfedezését és a tervezett Titanic II. óceánjárót mutatja be. Az angol nyelvű kiadványhoz a magyar fordítást minden megrendelőnknek ajándékba adjuk.

A könyv két változatban készült: hawid (fila) csíkokkal és hawid (fila) csíkok nélkül. A könyv eladási ára hawid csíkokkal 14.035 forint, hawid csíkok nélkül 11.355 forint.

A kiadványt csak előzetes megrendelés esetén szállítják, ezért kérik, hogy a vásárlási szándékot április 12-ig jelezzék. A könyv postára adására legkorábban május közepe.

Az előjegyzési igényeket a [email protected] e-mail címen várják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!