Kisalföld logö

2018. 08. 20. hétfő - István 18°C | 30°C Még több cikk.

Pusztai Erzsébet: Bokros a legfelkészültebb

Az MDF pártigazgatója szerint az országos listát állító pártok miniszterelnök-jelöltjei azért nem vállalják a vitát Bokros Lajossal, mert tudják, az MDF kormányfőjelöltje a legfelkészültebb.
 
Pusztai Erzsébet kedden Budapesten kiemelte, a kormányfőjelöltek "gyávák" ahhoz, hogy a saját programjukat egy szakemberrel, Bokros Lajossal szemben megvédjék.

Kerék-Bárczy Szabolcs, az MDF szóvivője a sajtótájékoztatón azt hangsúlyozta: kutatások is alátámasztják azt, hogy a választók 26 százaléka pozitívan ítéli meg Bokros Lajost. Az MDF miniszterelnök-jelöltje Orbán Viktornak, a Fidesz elnökének egyetlen hiteles kritikusa, kihívója - jelentette ki.

Olvasóink írták

 • 17. laposibenö 2010. április 07. 21:45
  „Van egy tipem az MDFnek. Egy százalék. Esetleg. Rezegve. De ha fontos az MDFeseknek a demokratikus értékek védelme most az MSZPre kell nekik is szavazn! Külömben elveszik aszavazatuk vagy ojan pártokhoz kerül beszámitásra akik ellen ök is kampényolnak.”
 • 16. jánosi 2010. április 07. 17:04
  „Ki kell hangosítani, hogy a Göbl Gábor is hallja a póznán ...........”
 • 15. ssmd 2010. április 07. 16:51
  „Aki nem hiszi, hogy Bokros a jó megoldás, hallgassa meg itt:

  http://sopronimdf.uw.hu/bokros_ea.htm

  vagy itt:

  http://videotar.mtv.hu/Videok/2010/04/01/21/Magyarorszag_valaszt_2010_aprilis_1__MDF.aspx”
 • 14. FREDDY/S 2010. április 07. 04:18
  „Most a választók szavazata érdekében minden szépet, jót ígérnek, hogy négy évig a saját érdeküket képviseljék, nemde...”
 • 13. akinemfél 2010. április 06. 23:20
  „IMADOM A JOBBIKOT ES A HIVATALOS PROGRAMJAT - MOST SZEP LENNI KATONANAK - UGYE FIATALOK ? SZAVAZZATOK TI IS A GIGANTIKUS MAGYAR HADSEREG PROGRAMJARA ES A KOTELEZO SORKATONAI SZOLGALAT IGERETERE = A NEP NEVEBEN : SZAVAZZ A JOBBIKRA ! VERUNKET ONTHATJUK VEGRE A HAZAERT !”
 • 12. akinemfél 2010. április 06. 22:55
  „A HELYES VALASZT A JOBBIK HIVATALOS PROGRAMJABAN TALALOD A 7.OLDALON,VONA GABOR MINISZTERELNOKJELOLT ELOSZAVABAN :
  "A Jobbik programja minden értelmes, tisztességes és igazságszerető
  magyar ember programja."
  HAJRA JOBBIK ! JOJJON A KOTELEZO SORKATONAI SZOLGALAT (71-OLDAL) ANNAK IS AKI MAR VOLT ! SZAVAZZ A JOBBIKRA ! A NEP NEVEBEN : INGYEN KAJA-PIA-SZALLAS-RUHA = KOTELEZO SORKATONAI SZOLGALAT !!!
  MINDEN MAGYAR FIATAL VAGYA,HOGY A HAZAERT A VERET ONTHASSA ! - A NEP NEVEBEN - SZAVAZZ A JOBBIKRA !”
 • 11. Phobos 2010. április 06. 22:03
  „re akinemfél

  legalább magyar billentyűzetről írnál , akkor nem árulnád el magad hogy más nemzetiségű vagy !”
 • 10. akinemfél 2010. április 06. 21:30
  „MOST SZEP LENNI KATONANAK... A NEP NEVEBEN : JOJJON A KOTELEZO SORKATONASAG ! A NEP NEVEBEN : CSAKIS A JOBBIK IGERI NEKUNK,HOGY VERUNKET ADHATJUK A HAZANKERT. ELEG VOLT A LAZASAGBOL ! CSAKIS A
  JOBBIK TUDJA MEGOLDANI A MUNKANELKULISEGET = KOTELEZO SORKATONASAG (A HIVATALOS PROGRAM WWW.JOBBIK.HU 71.OLDALAN). OLVASD EREDETIBEN A JOBBIK PROGRAMJAT - 70-72.OLDAL A GIGANTIKUS MAGYAR HADSEREG - GIGANTIKUS KOLTSEGEN ! ELEG VOLT A NATOBOL ES AZ EUROPAI UNIOBOL ! SZAVAZZ A JOBBIKRA = INGYEN KAJA-PIA-SZALLAS A LAKTANYABAN. EZ MA MINDEN MAGYAR FIATAL ALMA - A NEP NEVEBEN !
  HAJRA JOBBIK !”
 • 9. Reális 2010. április 06. 18:47
  „Elvesztegetett,felesleges voks,ami az mdfre megy!Aki az lmpére szavaz,a szélsőliberálisokra szavaz,aki az mszpére szavaz, a hazugságra,a csalásra szavaz!Marad a fidesz és a jobbik!”
 • 8. háté 2010. április 06. 17:51
  „Csak ennyi?

  Az MDF kampányfőnöke arra kéri az LMP kampányfőnökét, hogy ültessék le Bokros Lajost és Schiffer Andrást egy választási vitára, mert ezzel "tartoznak a választóknak".
  Somogyi Zoltán, az MDF kampányfőnöke levélben fordult Karácsony Gergelyhez, a Lehet Más a Politika (LMP) kampányfőnökéhez, melyben arra kéri, hogy folytassa le az LMP és az MDF azt a választási vitát, amellyel szerinte "tartoznak a választóknak".”
 • 7. akinemfél 2010. április 06. 17:12
  „IGEN ! JOJJON A KOTELEZO SORKATONASAG ! JOJJON A JOBBIK ! A FELFEGYVERZETT GARDISTAK MAJD RENDET CSINALNAK ITT ! HAJRA JOBBIK JOBBIK JOBBIK ! SZAVAZZ A JOBBIKRA ! MAJUSBAN TALALKOZUNBK A SEREGBEN :
  INGYEN KAJA-PIA-RUHA-SZALLAS -- MI KELL MEG ?”
 • 6. jánosi 2010. április 06. 17:01
  „Göbl Gábor felmászott a villanypóznára, ahonnan a kötelező katonaságot követeli és kinyitja
  a kiscicák szemét .............”
 • 5. akinemfél 2010. április 06. 16:51
  „HAJRA JOBBIK ! JOJJON A KOTELEZO SORKATONAI SZOLGALAT MINDEN MAGYAR FERFINAK,ANNAK IS AKI MAR VOLT ! Olvasd a Jobbik programját eredetiben : www.jobbik.hu , a kotelezo sorkatonai szolgálat kibovített változatát a 71.oldalán találod. INGYEN SZALLAST,INGYEN ELELMISZERT MINDEN MAGYAR FERFINEK MAR MAJUSTOL ! SZAVAZZ A JOBBIKRA ES A KOTELEZO SORKATONASAGRA ! VEREDET A HAZAERT - EZ MINDEN MAGYAR FIATAL VAGYA ! HAJRA JOBBIK !”
 • 4. ssmd 2010. április 06. 16:36
  „Gőbl Gábor, a Jobbik soproni képviselőjelöltje a helyi önkormányzat által kezdeményezett megállapodást és szabályokat felrúgva helyezte el választási plakátjait a villanyoszlopokon.

  Gőbl szava ennyit ér:
  http://www.youtube.com/watch?v=GR6a6tlft70”
 • 3. jánosi 2010. április 06. 16:35
  „Meg a legszebb is ! a szikrázó logikáról nem is beszélve ..........”
 • 2. GYMS 2010. április 06. 16:34
  „"Csütörtökön 11 órára várja valamennyi, országos listát állító párt miniszterelnök-jelöltjét (vagy listavezetőjét) Bokros Lajos."
  Eddig a hír...
  Bajusz! 1%-os párttal (a Szonda-Ipsos legfrissebb adata) vitázni szimpla időpocsékolás... A legutóbbi hírek szerint egyedül az általad kétszer is lekommunistázott LMP gazdasági szakértője (Scheiring Gábor) hajlandó veled leülni-talán...
  Bajusz! A piac már beárazott. Fura, hogy pont egy abszolút piachitű politikusnak nehéz ezt megértenie...
  Magyarul mondom: A KUTYÁNAK NEM KELLESZ!”
 • 1. FREDDY/S 2010. április 06. 16:03
  „Minden csak nézőpont kérdése, nemde...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Civil Mozgalom: átláthatóságot

Mozgalom (CM) szerint átláthatóságra, érthető jogszabályokra és valóban szolgáltató hivatalokra van… Tovább olvasom