Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

Mosonmagyaróváron Nagy István váltja Szabó Miklóst

A fideszes Nagy István győzött Mosonmagyaróváron. Az MSZP előzi a Jobbikot. Nézze meg kik lettek a képviselők!


100 százalék

Dr. Nagy István  FIDESZ-KDNP  3841 szavazat - 41,64%
Szabó Miklós  FÜGGETLEN  3152 szavazat - 34,17%
Dr. Kovács Tamás  MSZP  1218 szavazat  13,20%
Kopetti Tamás Márton  JOBBIK  588 szavazat 6,37%
Dr. Pap János  FÜGGETLEN  425 szavazat  4,61%

Az önkormányzat összetételéről elmondható, hogy egyéniben minden körzetet hozott a Fidesz, listáról az MSZP kettő, az MPKE és a Jobbik egy-egy képviselőt küld a városházára.

A képviselő tesület összetétele:
Dr. Árvay István  FIDESZ-KDNP      
Dr. Baloghné Staár Katalin  FIDESZ-KDNP
Faddi Horváth Pál  FIDESZ-KDNP   
Dr. Iváncsics János  FIDESZ-KDNP
Keszeiné Siklósi Zsuzsanna  FIDESZ-KDNP
Kránitz László  FIDESZ-KDNP
Kránitz Péter  FIDESZ-KDNP
Muráncsik László  FIDESZ-KDNP
Nyitrai József  FIDESZ-KDNP
Dr. Pető Péter  FIDESZ-KDNP
Kopetti Tamás Márton  JOBBIK
Szabó Miklós  MPKE
Hushegyi Róbert  MSZP
Dr. Kovács Tamás  MSZP

Eredmény 90 százalékos feldolgozottságnál

Dr. Nagy István - FIDESZ-KDNP 3431
Szabó Miklós - FÜGGETLEN 2787
Dr. Kovács Tamás - MSZP 1067
Kopetti Tamás Márton - JOBBIK 524
Dr. Pap János - FÜGGETLEN 384

Olvasóink írták

53 hozzászólás
 • 53. jobbám 2010. október 07. 22:19
  „embertelen!

  ..... Nyomoztatni? ........ Sértődött vagy talán valamiért? Saját magad okozta hibáért? Vagy mi ez nagy utálat?

  De tudod mit? Nem is érdekel!

  A lényeg, hogy végre elinduljon a munka és Mosonmagyaróvár fejlődésnek eredjen!

  Hajrá Dr. Nagy István! <moderálva...>”
 • 52. Imcsi 2010. október 07. 11:33
  „Amikor majd olyan ügyben kell szavazni a parlamentben (pl. Duna), amikor a párt és az állam, valamint a régió és a város érdeke mást kíván, akkor Ő melyik gombot fogja megnyomni ?”
 • 51. jobbám 2010. október 07. 09:47
  „Én egyet nem értek, itt osztják némelyek a nyertest, meg úgy általában a politikusokat. Mi a baj? Demokratikus választásokon nyert Dr. Nagy István. Ennyi. A többség döntését el kell fogadni! Intelligens módon kéne végre viselkedni. Csak a mocskolódás, irigység...az nagyon megy.

  Szóval kedves Boli, fogadd el végre nem a Te, hanem a többség szava döntött. Várj négy évet és újra szavazhatsz. Szerintem ez erről szól. Irigykedni könnyű, bizonyítani nehezebb! Tényleg azt mondom, meglehet próbálni jobban csinálni! Addig meg nem kiabálni, amíg nem sikerül!

  Éljen a demokrácia, az emberek döntése és éljen Mosonmagyaróvár! Hajrá!

  jobbám”
 • 50. kovász68 2010. október 07. 08:19
  „48. nem Boli írását méltattam, hanem a a "link"-et amit közzétett.
  Érdemes lenne megnézned, hogy hogyan lehet pancserekből mai politikust faragni.”
 • 49. Boli 2010. október 06. 22:17
  „A dühkitörésről, meg a többiről sincs fogalmad, az is látszik. A "zőccségessel" nekem semmi bajom. Az egy tisztességes szakma - tud lenni. Ha meg nem tudod, hogy tudok-e répát pucolni, végképp nem beszélj marhaságokat. A vesztes oldal alatt attól függ mit értesz. Nem divatból szoktam szavazni és nézeteimet sem változtatgatom meg. Tehát tényleg nem lennék jó politikus. Valószínüleg akkor is bennem volt a hiba, amikor a liberális Fideszre nem szavaztam ´90-ben, meg ´94-ben. Konzervatívabb, maradibb voltam. Meg a cocik sem voltak szimpik. Meg ´98-ban is bennem volt a hiba, amikor a konzervatív néppárti Fideszre sem szavaztam, mert valahogy a hitelesség... Azért remélem, nem Te akarsz tanítani... Te is párttag voltál? Most a komcsik között divat ekkora fidesznyiknek lenni??? Meg felfedezni a templomot. A munkásőr elvtársakkal együtt sok komcsi világosodott meg! Sokan voltatok, mégsem elegen...”
 • 48. pancser 2010. október 06. 21:47
  „"Boli" Kitört belőled a rosszindulat mint a gejzír. Te tényleg nem való vagy politkusnak, ilyen mentalitással nem is lehetsz az. Neked mindenki aki a politikával foglakozik, vagy netán abból él az gazember, szemben veled aki igaz embernek képzeled magadat. Vszleg a vesztes oldalon állsz, azokhoz kötődsz. Az ilyen dühkitörések ártanak, neked is meg azoknak is akinek a nevében gondoltál beszélni. Minden foglalkozás tissztességes, amire szükség van "zőccségeket"beszélsz amikor gúny tárgyává akarsz tenni egy komoly mesterséget, te aki egy sárgarépát nem tudsz mgpucolni, nem beszélve az eladásáról.
  Igazad van 47-es "boli" barátod írásást tanítani kéne tananyagként, a pszichiátrián!”
 • 47. kovász68 2010. október 06. 19:33
  „Boli. Gratulálok. A linked önmagáért beszél. A vidéki kisvárosokra tökéletesen használható is.
  Tananyagként kellene bevezetni. Bár kár h. ez is egy politikai kampány része.”
 • 46. Boli 2010. október 06. 19:13
  „http://www.youtube.com/watch?v=DsFnVFxuDXk&feature=youtu.be A politikus... De mivel én már csak ilyen "rosszindulatú" vagyok, melyik "gyorstalpalósról" is beszélünk? A "zőccségesről", vagy a p.rnósról, vagy... Mond valaki 3 normális embert, aki mint ember és mint "politkus" is VALAKI?? Van tartása és nincs stiklije? Vagy netán most valaki a reformátussal jön, aki kezet csókolt a pápának+ez+az..? Akkor neki nincs fogalma a vallásról és erről a kultúrkörről. Meg a gerincről. "...az irigység a hét főbűn egyike!Se házát se mezejét, se másféle jószágát(fizetését) ne kívánjad!" Ezen bűn melyik képviselőnknek nem volt meg? Tudom én, hogy velem van csak gond! Még jó, hogy a várost és az országot 2 évtizede (+ előtte 45 év) iránytó politikusokkal semmi, ők tökéletesek, remekül végezték "szakmájukat"! Meg is látszik az ország állapotán! Vagy azt is én k.rtam el...??? Aha... Szakemberek... Valamelyikünk tényleg beteg!”
 • 45. pancser 2010. október 06. 17:23
  „A politikusi munka hasonlít a kereskedőjéhez(nem azonos az eladóval). Először is el kell adnia magát, ez Nagy Istvánnak sikerült. a keresekedői munkát nem lehet időben idő alapon értékelni, a politikusét sem. Meg lehet gazdagodni egy perc alatt is de ugyananyi idő alatt tönkre is lehet menni. A politikus munkáját sem lehet az eltöltött parlamenti órákkal mérni, de a polgármesterét sem. Persze tudom, hogy egy gyári műhelyből másképpen látszik. De higgyék el nekem, ha Nagy István egész nap a polgármesteri irodában ülne, az lenne az igazi baj. Jó üleppel egy politikus nem sokra megy, de az agyában akár hajnali kettőkor a hitvesi ágyban beugrott szikra sokat hozhat a városnak, vagy éppen a környező településeknek! A körtét kilóra mérik, a levét meg literrel, mindent a helyén kell értékelni!”
 • 44. pancser 2010. október 06. 17:10
  „Itt tisztázni kell valamit. nem lehet egy politikust mondjuk egy szerszámkészítő lakatossal egy kalap alá venni, bár emlékszem még a GMK korszakra, ott az emberek két műszakot is lehúztak. Ha megragadunk a talaj szintjén azzal, hogy két állás, ezzel semmire nem megyünk. Nekünk az a fontos, hogy a város szekere menjen kedves "Imcsi" meg a többiek! A többi nem érdekel. Egyedülálló lehetőséget kapott a város, még szédületesebb tempóban fejlődhet. A polikusi munka nem kevés fáradságot igényel, ha valaki nincsen észnél, a családja, az egészsége mehet rá. No persze a másik munkáját mindig le szoktuk becsülni, a lapátos a pénztárosét, az esztergályos az irodistáét, a tanárok nyári szabadságát mindenki irigyli, akkor miért ne irigyelnék Nagy István munkáját? A lényeg pedig nem ez hanem, hogy az Apeh ne találjon hibát a könyvelésben, a pénztáros számoljon pontosan, a tanár magas szinten tanítson, Nagy István hozzon minél többet a városnak. A többi emberi irigység, ha ennek utat adunk ez a város lepukkan! A mai körülmények között ez volt a legjobb választás. Ne feledjétek, az irigység a hét főbűn egyike!Se házát se mezejét, se másféle jószágát(fizetését) ne kívánjad!”
 • 43. Imcsi 2010. október 06. 12:35
  „Jobbám!
  Az a baj, hogy vannak olyanok, akiknek 3 állásuk van és napi 27 órát dolgoznak, állításuk szerint! És ők ezt el is hiszik!
  Ők azok, akik már negyvenvalahány évesen elmehetnek nyugdíjba, mert megvan a 40 éves munkaviszonyuk?”
 • 42. jobbám 2010. október 06. 09:44
  „Boli!

  Te mekkora egy rosszindulatú ember vagy! Igazi régi vágású! Jót nem látsz senkiben. A pénz zavar? Abrafaxnak igaza van! Álszent vagy! Te mennyit dolgozol egy nap? 8 órát? 10-et? Van aki 18-at, s ezért meg is érdemli azt ami jár neki. No és ne felejtsd el a felelősséget! Te miért felelsz? Hány ember sorsáért? Gondolom nem 75000.....no ez (is) különbség egy politikus és egy civil között. A kispadról könnyű kiabálni, indulj el legközelebb és próbáld ki milyen is 24 órában képviselni mindenkit, még ilyeneket is, mint te!

  mint mondtam lesz itt még jobbám...”
 • 41. Abrafax 2010. október 05. 21:01
  „Boli, még mindig nem jöttek érted? Nem, nem a narancsosok, inkább a fehérköpenyesek!
  Nem tetszik a politikusok viselkedése? Te talán nem pénzért jársz dolgozni? Nem nevetsz udvariasan a főnököd faviccein? Nem használod ki a lehetőséget az anyagi vagy szakmai előrelépéshez?
  Tudod, ki vesse az első követ!
  A politikus is egy szakma, lehet jól és rosszul csinálni - és a teljesítményt is el kell tudni adni a főnöknek/választóknak. Csak a politikus jobban szem előtt van, hívják azt törzsfőnöknek, alispánnak vagy miniszterelnöknek.”
 • 40. Boli 2010. október 05. 20:27
  „37. Szétesett, szétesett... Nem is volt. Érdekemberek, megélhetési balosok. Meggyőződés? Valamiben hit? Tisztesség? Mennyiért legyen, milyen világnézet? Ha nem fogadnak be egyik oldalon, menj és könyörögd be magad a másik oldalra. Ezt hívják rugalmasságnak. Vagy gerinctelenségnek? Jobboldalon sem nagy a különbség, ott is inkább csak a zsákmány dominál... Hol éltek? Nem ismeritek őket???”
 • 39. Boli 2010. október 05. 20:14
  „38. :) Te kis naív... Hisz éppen erről szól minden, a zséről és a hatalomról... Arról, ami a zsebbe megy, meg arról, amit soha nem láthat senki. Stipi Pali méltó utódra lelt! Elvtársi kézfogások, elvtársi csókok,egyre több elvtársi attitűd! Új állampárt, új pártállam. Narancsoskomcsik! Egyébként nem tudom ki látta a városban, de valaki már összefirkálta Pisti plakátjait. Ugyan azok a szövegek jelentek meg, mint amiket anno a cociknak firkáltak fel tavasszal. Nem részletezném... Lesz ez még csúnyább is....”
 • 38. babem 2010. október 05. 17:51
  „Lenne egy ajánlatom Nagy Istvánnak, ha már nem találtak olyan Fideszest ide a város élére aki nem álláshalmozó, akkor legalább jelentse be, hogy a teljes honoráriumáról lemond, mondjuk valamelyik jótékonysági szervezet javára.
  Legalább a kedélyeket lenyugtatná.
  Ja és szeretnénk a várounkban látni, nemúgy mint a Stipkovicsot aki szellemmé változott 4 évre.”
 • 37. embertelen 2010. október 05. 17:21
  „Úgy van, ahogy Abrafax írta, a baloldal teljesen szétesett. Hushegyi Róbert - nem a rendőr, aki összetörte a mosoni buszmegállót és 2006-ban bántalmazta Budapesten az egyik fradi szurkolót - hanem az apja, aki Hegyeshalomban őrizte a határon a kommunizmust, gyalázatosan szerepelt az MSZP színeiben, ezért vissza kellett volna lépnie, és más mszpésnek átadni a helyét. A képviselőség annyira megrészegítette ezt a karrierista fazont, hogy nem lép vissza, hanem még az MSZP-ből is kilépett, és független akar lenni. Ezzel elintézte azt, amit akartunk, nem lesz Mosonmagyaróváron MSZP frakció, mert a megmaradó egy képviselő nem alkothat frakciót.”
 • 36. richard 2010. október 05. 15:16
  „johogy nehezen fogadjuk el az álláshalmozást hisz maga a fidesz akarta megszüntetni hogy egyszerre legyen valakinek kettő vagy akár több állása és ilyen fontos feladatra igenis egy emberként kell helytállni nem másodhegedűsként. én nem szevaztam a nagy istvánra és csak ezért. de ugy tünik sokaknak ez nem szurt szemet.”
 • 35. Csiripiszli 2010. október 05. 14:52
  „Mikor jelent meg a rajz és milyen újságban?”
 • 34. Imcsi 2010. október 05. 12:36
  „31. pancser!
  Én már gondolom ki lehet a hajóból kiugró hölgy( a hajkoronájából jöttem rá), de nyugodj meg, nem öngyilkos lesz, tud Ő úszni!”
53 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Abdán és környékén maradnak a polgármesterek

Abda, Börcs, Kunsziget, Lébény, Mosonszentmiklós, Öttevény: marad a polgármester. Tovább olvasom