Kisalföld logö

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 10°C Még több cikk.

Mosonmagyaróvári Fidesz–KDNP-s jelöltek októberre

A Fidesz–KDNP képviselőjelöltjeinek többsége az előző önkormányzati ciklusban is szerepet vállalt.

Összeállt a Fidesz–KDNP jelöltjeinek listája is az önkormányzati választásokra. Dr. Nagy István polgármesterjelölt sajtóközleményében kifejtette: ˝Az elmúlt időszak munkájának eredményei most válnak láthatóvá. A fő célkitűzésünk az volt, hogy a város működtetésének állandó korszerűsítésével, a költségek folyamatos elemzésével, az ebben rejlő lehetőségek kiaknázásával, a bevételek lehetőség szerinti növelésével egyre több forrást teremtsenek a korszerűsítésre. A munkahelyek teremtése volt az egyik legfontosabb szempontunk.˝

Fidesz–KDNP az 1. számú választókörzetben Keszeiné Siklósi Zsuzsanna könyvelőt, a 2-esben Kránitz Péter gyógypedagógust, a 3-asban dr. Pető Péter ügyvédet, a 4-esben dr. Iváncsics Jánost, a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány ügyvezetőjét, az 5-ösben dr. Baloghné Staár Katalin pedagógust, a 6-osban Nyitrai Józsefet, a Labe elnökét, a 7-esben Muráncsik László rendezvényszervezőt, a 8-asban dr. Árvay István ügyvédet, a 9-es számúban Kránitz László vállalkozót, a 10-esben Faddi Horváth Pál nyugdíjast indítja képviselőjelöltjükként.

Dr. Nagy István polgármesterjelölt szerint nincs nemesebb s nehezebb feladatuk, mint együtt gondolkodni és dolgozni Mosonmagyaróvár megújításán. Hozzátette: ˝Egy gazdaságilag megerősödő város mindennapjait irányítani komoly kihívás. Minden erőmmel azon leszek, hogy megfeleljek ennek a kihívásnak. Mindenkire számítok. Mindnyájunk erejére, tehetségére és jó szándékára szükségünk van ahhoz, hogy Mosonmagyaróvárt sikerre vigyük.˝

Olvasóink írták

45 hozzászólás
 • 45. egymóvári 2010. augusztus 31. 20:24
  „Nem kellene ennyire húzni a jelenlegi Fideszes képviselő jelölteket, hiszen az elmúlt 4 évben több jó dolog történt a városban, mint az ezt megelőző 3 ciklusban.
  A város egyértelmű érdeke, hogy Dr. Nagy István legyen a város polgármestere!
  Az egész ország narancssárga! Logikailag is ez lenne jó a városnak és a választópolgárainak.
  Azzal pedig nincs semmi probléma, hogy már országgyűlési képviselő lenne polgármester, volt már rá példa.
  Ez is ember függő, lehet jól is és rosszul is csinálni. A Nagy Pista elég nagy munkabírású ember és nem vállalta volna a jelölést, ha nem érezne önmagában elég erőt, hogy felvállalja a polgármesteri széket is.
  Ő mögötte legalább van egy egységes szervezet, azonban ez a többi jelölteknél nem fellelhető.”
 • 44. KoPi 2010. augusztus 26. 08:05
  „42. hozzászólás pancser 2010.08.23. 11:41
  Ezúttal a beírtakkal történetesen egyetértek (gyarló fideszesként :))), azonban az mosolyogtatott meg, hogy te tényleg mindenben olyan, de olyan nagy szakértő vagy, és ha valaki véletlenül nem ért veled egyet, rögtön - persze képletesen - jól fejbe kólintod. Talán néha nem ártana egy ki szerénység és gondolkodás arról, hogy másnak is lehet igaza.”
 • 43. KoPi 2010. augusztus 26. 08:01
  „Sikerült a cikket jól eldugni! Vajon az MSZP-ről szóló cikk miért maradhatott a mosonmagyaróvári oldalon és ez miért lett elrejtve?”
 • 42. pancser 2010. augusztus 23. 11:41
  „Kopi! Nem vágyok tudományos babérokra. Nem miattam nézik hülyének a volt kormánypártokat. Az emberek nem tudományos mélységű elemzések alapján döntenek, hanem kézzel fogható és személyüket családjukat érintő intézkedések alapján. A nemek dolgában soha nem látott felháborodás volt tapintható pedig ez még az anyagiakkal sem függ össze. A kisdiákok nem osztályzása is egyértelmű elutasításra talált, a vizitdíj mint lakossági támogatási forma elbukott. Nem vagyok énolyan nagy eszű mint te gondolod, csupán az emberek egyértelmű többségi véleményét szedegetem össze.
  Ez persze nem tetszik és a tükörben keresed a hibát, gyarló szadeszesként.”
 • 41. ordas01 2010. augusztus 23. 08:08
  „Ezt én is észre vettem!
  Nem tudom miért is nem indul a választásokon?!”
 • 40. KoPi 2010. augusztus 23. 07:59
  „Azért valami elképesztő pancser barátunk hihetetlen sokoldalúsága, tájékozottsága, műveltsége! Mindenhez hozzá tud szólni, sőt, mindenben szakértő, a legmagasabb szintű tudás felkent tudósa. Még nem volt itt olyan téma, amihez kapásból, a legfelkészültebben hozzá ne szólt volna. Így van ez most, az oktatás üggyel is. Nem is tudom, hogy pancser ezekkel a kimagasló képességekkel miért nem a Magyar Tudományos Akadémia Elnöke.”
 • 39. dohogó 2010. augusztus 22. 22:01
  „Na ezekre utaltam a szocik ballépéseinél.
  Az elmúlt 20 évben, sőt, már régebben se bírt szakértő kézbe kerülni az oktatás. A leépülés a Pozsgai Imrével kezdődött 1984. körül. Az első iskola összevonásokkal, és azok következményeivel.

  Egyébként mutass egy uralkodó osztályt a történelemben, akik művelt, önállóan gondolkodó alattvalókat akartak. Minden korban a tömeg befolyásolhatósága volt a cél. Könnyen irányítható, igénytelen tömeg, aki megveszi drágán a szart, és azt szajkózza, amit beletömnek az agyába. A cél minden oldalon ugyanaz, legfeljebb az eszközök mások.”
 • 38. pancser 2010. augusztus 22. 15:51
  „A nép az emberek többsége, nálam legalábbis. Ki mit vert szét? Gyakorlatila g a leghülyébbek szülein kívül mindenki várja, hogy hányast kapott a gyereke. Egységes felháborodást váltott ki az az ötlet, hogy a gyerekeket az oviban nem leht nemükhöz igazodva nevelni. A vizitdíjat mindenki utálta, a bolognai módszernek sincs túl sok barátja stb.”
 • 37. dohogó 2010. augusztus 22. 15:23
  „35. hozzászólás pancser 2010.08.22. 10:41

  Kedves Pancser!

  Melyik népre gondolsz? :-) A lakosság 30-40-50 %-a még nem a Nép! Én nem szidnám, sem nem dícsérném mostani vezéreinket. Várjunk egy évet, aztán meglátjuk, hova jutunk.
  ... Azért kíváncsi leszek, hogy a januári adócsökkentés után mennyivel lesz kevesebb a fizetésem kézhezkapott része ...

  Egyébként a zsiványságnak és pofátlanságnak se világnézete, se politikai hovatartozása nincs. Egyszer már sikerült a Fidesznek szétverni a szakoktatást, és megduplázni a felvételi létszámokat a felsőoktatásban. Aztán néhány évre rá nagy volt a szájuk, hogy mennyi a diplomás munkanélküli ....
  A másik társaságnak is megvoltak a ballépései.

  Az a baj, hogy aki átkerül a Kossuth téren a virágágyás túlsó felére hamar elfelejti, mi van a virágok másik oldalán. Munka-politizálás helyett látvány-politizálás.”
 • 36. Boli 2010. augusztus 22. 13:11
  „35. Kik közé? Pl. M.L és F.H.P. Csak ez a két ember legalább olyan ciki, mint a coci elvtársak. Na mondjuk azok is egy gyönyörű társaság... Azért nagyon ne ájulj be Viktor és csapatától sem, egyenlőre csak szemfényvesztés jött onnan is. Érdemi dolgot még nem láttunk, ami jelezné, hogy tényleg változások lesznek. A coci elvtársak 8 éves agymenése után remélem nem a Fityisz agymenése jön az önkorm.választások után, hanem érdemi tettek! A nulla osztása az elmúlt 8 évben már nagyon durva volt, ha ezek ezt akarják folytatni, ráadásul nemzeti mázzal leöntve és megmagyarázva, hogy neked ez jó - akkor mehetnek anyuba ezek is! Jó lenne látni az önkormányzatok és az állami szféra lecsökkentését és az ott dolgozók leépítését! MO-on 3x annyi ember dolgozik ezen a területen, mint pl. Ausztriában. Arányokról beszélünk! Ennyi ember Angliában van ilyen területen - ami egy csöppet nagyobb ország... Na itt lehet spórolni!”
 • 35. pancser 2010. augusztus 22. 10:41
  „33! Mégis kik közé keveredett? Szerencséjére nem az mszp-és tolvajok közé. A Fidesz egyelőre olyan intézkedéseket hozott melyet joggal üdvözöl a nép. Gondoljunk csak az oktatásra, most újra tudja a szülö hányast kapott a gyereke, meg hát az oviban újra vannak kisfiúk, kislányok, stb.”
 • 34. ordas01 2010. augusztus 22. 10:12
  „dohogó
  köszi
  De bizti jól sikerült a műsor ,mert utánna megválasztották mert ahogy írtad ez 5-8 éve volt!”
 • 33. dohogó 2010. augusztus 22. 01:25
  „Igazából itt nem is a Nagypistivel van az alapvető baj, ismerem gazdász kor óta, hanem ahova keveredett ....

  "... Aki disznók közé keveredik, megeszik a korpákok! ..."”
 • 32. dohogó 2010. augusztus 22. 01:22
  „27. hozzászólás ordas01 2010.08.20. 11:58

  Nyilvánosan sehol. Egy udvarias telefonnal a tv tulajdonosánál valószínű célt lehet érni.”
 • 31. Hori 2010. augusztus 21. 13:54
  „Halkan jegyzem meg, hogy a majoroki lakosok sincsenek elájulva Kránitz Péter munkájától...”
 • 30. Boli 2010. augusztus 21. 00:25
  „Értem... Tehát ha összeállítasz egy olyan, amilyen színvonalú valamit, mint pl. a Városközpontiak Napja, akkor már rendezvényszervező vagy?? Max ebben a városban! Máshol úgy mondják, civil szervezésben, saját pénzeddel játszva tegyél ilyent! Ezért is tart itt ez a város... A feltupírozott piros pudlikkal sem járunk, jártunk jobban. Az ő bénaságuk nem menti fel ezeket viszont!”
 • 29. Abrafax 2010. augusztus 20. 21:26
  „Városközpontiak Napja pl. Muráncsik-szervezés.
  Boli, a Te nevedből hol maradt az S ? Ahol az újraindított szoci képviselők?”
 • 28. Boli 2010. augusztus 20. 20:03
  „Muráncsik László, mint rendezvényszervező... :) Végül is miért nem írhatták oda, hogy önkormányzati politikus? Ez volt a leg ráillőbb ... "kifejezés"? Azért a helyi Fidesz (Pisti, Pisti ilyen hibát!) is nagy bajban lehet, ha ilyen Muráncsik, Faddi féléket újra indít. Elég nagy szégyene ez a városnak! Viszont a legszomorúbb, hogy a sok ecceri még talán meg is választja ezeket. Mert hát ha narancsszínű, feltupírozott uszkárokat indítanának, akkor azokat is megválasztanák. Bár azokkal jobban járna a város is!”
 • 27. ordas01 2010. augusztus 20. 11:58
  „dohogó
  Leírnád pontossan hol érhető el a műsor! kösz”
 • 26. ejmiakő 2010. augusztus 19. 23:00
  „háppersze, mi mást...”
45 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tisztújítás a csornai KDNP-ben

A párt helyi elnöke maradt Háncs Károly. Csornán a KDNP Gyopáros Alpárt, a Fidesz polgármesterjelöltjét támogatja. Tovább olvasom