Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Kijavították a lebillent burát a győri belvárosban - fotó

"Győr egyik forgalmas részén hetek óta így néz ki egy lámpatest, félig lecsúszott lámpabúrával" - írta Olvasónk. A lebillent burát hétfőn kijavították


Kedd, 12 óra 39 perc

"A 2012. július 11-én történt éjszakai közvilágítás ellenőrzés során a helyén volt a lámpafej.

A lebillent burát hétfőn kijavíttattuk. A bura műanyag kivitelű, súlya miatt életveszélyes állapotot nem okozhat.

Felhívom az olvasók figyelmét, hogy e-mail-en lehetőségük van bejelenti a közvilágítási hibákat az info@villkorr.hu és a titkarsag@utkezelogyor.hu címeken is" - reagált olvasónk levelére Máthé-Tóth Péter Győr Megyei Jogú Város Útkezelő Szervezetének műszaki vezetője.

Korábban

"Szent István utca 12-es szám előtt az Ibis hotel oldalában, naponta több ember és autó halad el a lámpa mellett, csodával határos módon még nem történt tragédia!" - zárta szavait Tudósítónk.

Igaza van.


Olvasóink írták

 • 17. Gőcze_László 2012. július 18. 11:45
  „Nagyon helytelen a tudósítói észrevétel eredeti bevezető szövegét felülírni az útkezelői nyilatkozattal!
  Ilyen egyszerűen nem szabad/illik meghazudtolni a tudósító állítását, amely szerint már hosszabb ideje fennállt a vázolt helyzet.
  Valaki nem mond igazat. Vélem - és ebben nem hiszem, hogy tévednék - az útkezelő ellenőrzési naplója alapján a szervezet vezetője. Nem lepődöm meg rajta, nagyjából erre lehetett számítani.”
 • 16. Madarász 2012. július 17. 22:43
  „Gonzónak igaza van, nem az újságba kerülést hajhászva fotókat kell küldözgenti, hanem tárcsázni az illetékest, nem csak itt, hanem szabálysértések esetén is!

  14. Nem lehet, hogy a jegyző helyett azonnal a közútkezelőt kellett volna keresni?”
 • 15. gonzo 2012. július 17. 20:09
  „13.Goldmund,hülyeséget beszélsz,már ne haragudj.Ezért senki nem kap egy forintot sem,nem hogy pár ezret.”
 • 14. Batistuta 2012. július 16. 14:51
  „Kedves Kommentelők! Szeretnék megosztani egy történetet. Pár hónappal ezelőtt egy problémás ügyben a hivatali utat bejárva levélben kerestem meg a győri jegyzőt, aki betartva a szabályokat cca. a 30 napos válaszadási határidőn belül küldött egy roppant szép, de semmitmondó választ (a lényeg, hogy tehetetlen), illetve közölte, hogy elküldte a levelemet az illetkéseknek is (útkezelő). A lényeg: nem történt semmi. Aztán egy szomszédom két hete küldött egy levelet a Kisalföld Online-nak ugyanerről, akik vették a fáradtságot és egyrészt kiposztolták a problémát, másrészt ők is megkeresték az útkezelőt. Mi történt? Négy nap múlva orvosolták a problémánkat. Mi ebből a tanulság? A sajtó még mindig nagyhatalom, ezért nem a civil tudósítókat kéne kioktatni, kedves barátaim:-)”
 • 13. Goldmund 2012. július 16. 11:32
  „4. toto72 2012.07.15. 13:59 Kedves Oreg35!
  "...az ilyen cikkeket sosem értem. Ha valami hasonlót tapasztalok, azt mindig bejelentem és nem fotózgatok meg küldözgetek az újságba. Attól még nem fog megoldódni a probléma."

  Nem is azért csinálta.
  Hanem, mert így kap érte párezer forintot. :-))))))))))))))))
  Ha bejelentené a Vill-Korrnak, másnapra meg lenne oldva a probléma, viszont pénzt nem kapna érte. Ebből látszik, hogy nem az arra járókért aggódik a kedves "tudósító".

  Aki pedig azt feltételezi, hogy hiába jelentette be: nos én akárhányszor telefonon bejelentettem, sokszor már aznap, de legkésőbb másnap megcsinálta a Vill-Korr.
  Nagyon örülök, hogy már nem az E.On foglalkozik az közvilágításal, hanem egy normálisan működő cég.”
 • 12. pamutzokni 2012. július 16. 02:00
  „Arra nem gondolt senki, hogy végső elkeseredésében küldte be a fotót, hogy így hátha történik valami?
  Mi is 2 hétig naponta hívtuk az e-ont (többen is az utcából egy nap) mire végre hajlandóak voltak kiszállni és orvosolni a problémánkat.”
 • 11. Gőcze_László 2012. július 15. 23:03
  „A tudósító immár többszörösen megkapta a (ki)oktatást, pedig nyilván nem vágyott rá.
  De ...
  A legtöbb, több héten, netán hónapon keresztül fennálló hiba azért mégiscsak az üzemeltető, fenntartó sara. Van ugyanis ellenőrzési kötelezettsége, mi több azt még naplóznia is kell. Nos a naplóban biztosan nincs a jelzett hibának nyoma, annak ellenére sem, hogy vélelmezem az adott területnek a tudósítást megelőző ellenőrzési célú bejárását, akár többször is.
  De ez is úgy megy, mint a rendőrök esetében, akik inkább elmennek a szabálytalanul parkolók vagy éppen tiltott helyen megállók mellett, minek az a sok macera megfontolással.”
 • 10. szabo1936 2012. július 15. 20:36
  „8.gonzo
  En nem koteked senkivel nem szokasom meg az uber-okosakal sem akik azt kepzelik magukrol,hogy ok mindent tudnak es mindenhez ertenek es tanacsokat adnak masoknak anelkul,hogy valaki kerdezte volna oket.
  Amugy a pecsi lanyrol meg nem tudjak,hogy mi tortent es,hogyan tortent a gyilkosag velel,azt majd kesob tudjuk meg ha egyaltalan megtudjuk,hogy ki volt a ven-hulye vagy a fene tudja milyen idos masik hulye.”
 • 9. ATX 2012. július 15. 20:22
  „"naponta több ember és autó halad el a lámpa mellett" A három már a "több" fogalmába tartozik. De a tízezer is...”
 • 8. gonzo 2012. július 15. 19:39
  „Szabó,megint kötekedsz?Fáj a múltkori letolás mi?Mikor beszóltam neked,amiért szegény pécsi lányról épp csak azt nem írtad,hogy megérdemli a sorsát,minek bulizik arabokkal?Hol is élsz te épp most?Ott te vagy az idegen Szabókám....talán ott értelmesebb az őslakos,és nem utál téged azért mert idegen vagy...

  A jelen esethez:A jó állampolgár tudja,hogy mi a dolga.Ez esetben jelenteni a hibát.ha csak kötekedni tudsz,maradj csendben trollkám...”
 • 7. szabo1936 2012. július 15. 18:31
  „Egy jo allampolgar mint a 5.os hozzaszolo nem is telefonal csak oda visz egy letrat es sajat maga kijavitsa!”
 • 6. pemozsu 2012. július 15. 17:01
  „teljesen egyetértek azzal, hogy nem fotózgatni kell, hanem telefonálni, vagy emailt írni. Szabadhegyen is egyik reggelre elloptak 9 csatornalefolyórácsot, írtam emailt, és mire munkából hazajöttem, tettek rá ideiglenes jelölést, nehogy valaki kocsival ráhajtson. Ennyi és nem került egy fillérbe sem, minden megoldható csak akarni kell. és nem fotóztam :-)”
 • 5. gonzo 2012. július 15. 16:43
  „Öreg,én egy fénykép alapján(ki tudja mikor készült,stb) nem telefonálgatok sehova.Elhiheted,azért tudom a dolog menetét,mert már többször alkalmaztam a szisztémát,és működik.A szolgáltatók általában lépnek a telefonra is,az e-mail-ben érkezett bejelentésre is.
  Azért vettem kicsit kötekedősre a dolgot,mert a tudósítás azt sugallja,hogy a tudósítónak fontosabb volt a saját fényképének megjelenése,mint a probléma megoldása.”
 • 4. toto72 2012. július 15. 13:59
  „Kedves Oreg35!
  gonzonak igaza van, az ilyen cikkeket sosem értem. Ha valami hasonlót tapasztalok, azt mindig bejelentem és nem fotózgatok meg küldözgetek az újságba. Attól még nem fog megoldódni a probléma.”
 • 3. Oreg35 2012. július 15. 11:16
  „2. gonzo
  Mi lenne, ha mások okítása helyett pl. Ön is cselekedne? Ezek szerint tudja mit kell tenni!”
 • 2. gonzo 2012. július 15. 10:31
  „Azért megkérdezném:a tusósító az illetékeseket is értesített már,vagy hetek óta tud az életveszélyről és nézegeti?
  Segítségképp én kezdeném egy telefonnal az e-on-hoz,ha nem ők az illetékesek átirányítanak a Vill-korr-hoz.Kezdetnek.”
 • 1. klotzild 2012. július 15. 09:50
  „Tényleg rohadt forgalmas, kb 15 autó/ nap”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bontják a gyárvárosi távhővezetéket Győrben - képgaléria

A Győr - Gyárvárosi városrész városrendezési tervének megfelelően , folyik a munka. Tovább olvasom