Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Gönyű, a kamerával megfigyelt terület

Ritka alkalom amikor településünkön gönyűi gönyűi miatt lesz bűncselekmény áldozata. Településünkön is inkább az úgynevezett átutazó bűnözök megjelenése okoz felbolydulást az amúgy csendes hétköznapokban.Az elmúlt időszakban több bűncselekmény is történt elsősorban idősebb lakótársaink kárára. Sajnos volt köztük nagyon brutális cselekmény is.

Önkormányzatunk a közelmúltban 4 darab térfigyelő kamerát helyezett el szeretett falunk több pontján. A kamerák a faluba be illetve kifelé irányuló forgalmat, és egy-egy frekventáltabb pontokat figyelnek. Az általuk rögzített képek a helyi rendőri irodán kerülnek rögzítésre. Azokat csak a rendőrség munkatársai tekinthetik meg ők is csak akkor amikor valamilyen cselekmény miatt arra szükség van.


Az hogy ezek a kamerák elriasztják-e a bűnözőket nem tudom, de az biztos, hogy biztonságérzetünket növeli.A rendőrség valamint a településünkön működő polgárőrség alapvetően jól végzi a dolgát. Most, hogy már kamerák is figyelik a Gönyűre érkező hívatlan vendégeket engem megnyugvással tölt el.Lakatos Attila (Gönyű klub)


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tiszta udvar, rendes ház - Tápszentmiklóson

Ezt a rég elfeledett szlogent vette elő a tápszentmiklósi önkormányzat és hirdette meg a faluban. Tovább olvasom